התלבטות בין שתי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שתי עגלות
    לירון
    28/05/2024

היי קובי
    אשמח להתייעץ איתך, אנחנו מתלבטים בין עגלת אוייסטר זירו לאינגליזינה אלקטה.
    מאוד חשוב לי עגלה יציבה, קלה יחסית, גבוהה וכמובן שתהיה נוחה ושתתקפל בקלות
    נשתמש בה בעיקר בעיר
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שתי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות ממליץ על שתיהן

קובי סופר
    28/05/2024

שלום לירון,

אני פחות ממליץ על שתיהן.
    לו בכל זאת אני צריך להמליץ על מי מהן, אני ממליץ באופן חד וחלק על האניגלזינה. הסיבה המרכזית היא הטיולון. לאינגלזינה יש טיולון דו כיווני כך שניתן לראות את התינוק מולכם ובהמשך להפוך לכיוון הנסיעה. באויסטר המושב חד כיווני והתינוק יהיה רק עם הפנים החוצה מיד לאחר האמבטיה. מחקרים מראים שתינוקות שהיו מול ההורה עד גיל שנה + היו משכילים יותר, החלו לדבר בשלב מוקדם יותר, הקשר עם ההורה היה חזק יותר, ישנו טוב יותר בלילות והיו להם פחות חרדות. לכן רק בשל הדבר הזה אני מראש פוסל עגלות עם מושב חד כיווני, יהיו טובות ככל שיהו והאויסטר סה"כ עגלה טובה.

מצד שני, האנגלזינה לא נוחה לניוד לדעתי, אין לה ידית מתארכת, לא ניתן לקפל עם המושב שהוא פונה אליכם.

אם מתאפשר הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו, שוקלת כמו האינגלזינה, לדעתי הרבה יותר נוחה לניוד, יש ידית מתארכת, מושב דו כיווני, ניתן לקפל לשני הכיוונים, הגגונים יותר גדולים ועוד.
    החיסרון המרכזי שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות. היא כיום העגלה הכי נמכרת במגזר החרדי לכן ניתן לראותה רק בחנויות בבני ברק, ירושלים, מודיעין עלית וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו