רכישת בייבי בוס יגואר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת בייבי בוס יגואר
    חני
    04/06/2024

היי
    אני מעוניינת לרכוש און ליין את עגלת בייבי בוס יגואר בצבע הלבן דמוי עור. היות ואין לי אפשרות לראות אותה לפני הרכישה אשמח לדעת אודות הבד תחזוקה ניקוי. אני מודעת לכך שניתן לכבס אך.באופן כללי הבד ניתן לניקוי עם מגבון ללא צורך בכיבוס לעיתים קרובות?

עוד אשמח לדעת מה יחודי בעגלה הזו מדגמים אחרים כגון טייגר/צ'יטה ?

תודה רבה
    חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת בייבי בוס יגואר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקל לבייבי בוס

חני
    09/06/2024

היי קובי אני מעוניינת גם בסל קל לעגלה שיהיה בטיחותי ולא כבד מדי כדי שאוכל להוציא ולהכניס בפיזורים לגן.
    ראיתי שמבין החברות שיכולות להתאים הם ג'ואי ומקסי קוזי אשמח לדגם או שניים שתמליץ לי עליהם :)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ליגואר לא ניתן לחבר סלקל

קובי סופר
    09/06/2024

שלום חני,

ליגואר לא ניתן לחבר סלקל לכן אם לא רכשת את היגואר, אני ממליץ לרכוש דגם אחר שלנו. לכל שאר הדגמים יש מתאמים לסלקל.
    אם בכל זאת הולכים על היגואר אז אני ממליץ לרכוש את צ'יקו קייפיט, לדעתי הסלקל הטוב ביותר בפער. יש לו רק חיסרון אחד ענק, הוא לא מתחבר לאף עגלה.
    מצד שני מקבלים את הסלקל עם דירוגי הבטיחות כמעט הכי גבוהים שיש, הוא לא יקר ובמחירו מקבלים גם בסיס לרכב כך שסלקל מקביל עולה כמו צ'יקו ללא בסיס, בסיס עולה כמעט כמו סלקל כך שהצ'יקו בפועל עולה חצי מחיר! אין תמורה יותר טובה לכסף מאשר הקייפיט. גם בנוחות הוא לא מאכזב, לדעתי הסלקל הכי נוח שיש לתינוקות, גם אחד הנוחים ביותר לחגירת התינוקות ולהתקנה ברכב בקיצור לו היה מתחבר לעגלות זה היה הסלקל המושלם!
    אם הולכים על דגם אחר ורוצים לחבר לעגלה, ג'ואי אייג'ם 3 מבין אלו שמתחברים לעגלה מקבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים שיש ולכן לדעתי הכי מומלץ. הוא גם סופר נוח, גגון מעולה, נוח להתקנה, טיפה כבד ויקר אם רוכשים יחד עם בסיס אך זה נכון לגבי כמעט כל הסלקלים ברמת הבטיחות שלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• צ'יקו קייפיט

חני
    11/06/2024

היי קובי מדובר בדגם הזה נכון סלקל + בסיס קיפיט 30 – KeyFit?
    לא מצאתי אותו במלאי באף חנות ברשת. כנראה שלא משווקים אותו. אם יש לך שם שם מקום בו ניתן לרכוש אשמח להכוונה.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ייתכן ולא משווק

קובי סופר
    13/06/2024

שלום חני,

ייתכן ולא משווק. כפי שציינתי, הוא לא מתחבר לאף עגלה. רוב רוכשי הסלקלים רוכשים את הסלקל בגלל החיבור לעגלה.
    היום רוב ההורים מדלגים על שלב הסלקל ומתחילים ישירות עם כיסא. לכן חצי מההורים רוכשים כיסא, חלק אחר רוכשים כזה שמתחבר להם לעגלה וחלק נוסף גם רוכשים דונה או סלקלים ממש זולים. לאור הסיבות האלו הצ'יקו נופל בין הכיסאות והביקוש אליו הוא דל שבדלים ולכן מובן לי אם הופסק שיווקו בארץ מדוע.
    מה שכן אפשר לברר מול היבואן דוורון או רשת עגליס שהם בבעלות היבואן דוורון. ייתכן וניתן עדיין למצוא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו