מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא פופלר או גרקו סלים פיטרעות05/06/2024
היי
אני מחפשת כיסא איכותי אבל צר. כרגע הקטנה בת שנה, אבל אני רוצה כיסא שיתאים גם לניובורן בעתיד.
ראיתי את הפופלאר החדש וגם את הפופלאר S שיש בו קצת שיפורים.
1. האם לדעתך שווה לרכוש אותו, כדאי להשקיע בחדש עם השיפורים?
2. האופציה השניה שמצאתי צר זה קרגו סלים פיט.
מה לדעתך עדיף מבין שניהם?
בנוסף אני רוצה בוסטר רצועות צר לילדה בת 7. 19 קילו. הטרנזישין יכול לענות על הצרכים?
אם יש לך רעיונות אחרים עדיפים, אשמח לשמוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפופלאר טרם נבחן במבחן השוואתי
קובי סופר06/06/2024שלום רעות,
הפופלאר טרם נבחן במבחן השוואתי ולכן איני יכול להמליץ עליו.
הסלים פיט 3 מהכיסאות הצרים קיבל את הדירוג הגבוה ביותר נכון להיום. כמובן שיש לזכור שיש דגמים עם דירוגים גבוהים יותר אך הם רחבים.
לגבי בוסטר רצועות הטרנזישיין בהחלט מתאים.
גם כאן צריך לקחת בחשבון שיש דגמים עם דירוג בטיחותי עדיף אך הם יקרים בהרבה.
גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו קיבל את הדירוג הגבוה ביותר.
אחריו בהפרש קטן ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שנדחפת..
אורטל09/06/2024האם הסלים פיט הופך בהמשך לבוסטר רצועות? ועד איזה משקל?
אני בהריון וכרגע אני רוצה לקנות אותו לילד בן 6 כבוסטר רצועות, ובעוד חצי שנה להושיב בו ניו בורן -
האם הוא יכול להתאים לדרישה?
והאם הוא מתאים לניו בורן בכלל או שעדיף להתחיל עם סלקל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסלים הופך לבוסטר רצועות
קובי סופר09/06/2024שלום רעות,
הסלים הופך לבוסטר רצועות וגם לבוסטר ללא רצועות.
כלומר מלידה עד שלא צריך שום התקן בטיחותי לילדים.
האם הוא מתאים מלידה, לדעתי כלל לא!
זה החיסרון של מוצר שמתיימר לעשות את כל טווח הגילאים, לדעתי הוא לא יעיל לאף שלב של הגילאים אם נשווה לדגמים מקבילים שממוקדים לטווח גיל אחד נניח בהשוואה לסלקל, סלקל יהיה עדיף. בהשוואה לכיסא עד 30 ק"ג, כמעט כל כיסא יהיה עדיף. בהשוואה לבוסטר כמעט כל בוסטר יהיה עדיף.
מה שכן, יש לו יתרון ענק שהוא צריך וניתן לחבר עוד מושבים ליד או מבוגר ליד 2 מושבים. ולמרות מה שציינתי, עדיין רמת הבטיחות שלו גבוהה. לגיל 6 לדעתי הוא יהיה מעולה. מגיל לידה או אפילו חצי שנה לדעתי הוא לא הכי נוח ואם אפשר לדחות את המעבר לגיל 8-10 חודשים (תלוי באחוזון וקצב הגדילה), אז לדעתי יהיה עדיף גם מבחינת נוחות וגם מבחינת בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)