מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי מנשא - ארגו אדאפטאיילה16/06/2024
שלום.
ניסיתי לברר קצת לגבי מנשאים ונראה שהכיוון הוא ארגו אדאפט.
שמעתי גם על מנשאי ילקוט של טופה טופ אבל לא ברור לי כמה הם טובים ומה ההבדלים ביניהם.
אין לי אפשרות להתנסות כי אני לא מכירה נשים עם המנשאים האלו.
אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות בנושא.
הפרמטרים שחשובים לי:
1. שיתאים למי שסובל מכאבי גב ואפשר לסחוב הרבה זמן ברצף בלי כאבים.
2. שאפשר לשים את התינוק מקדימה רק בטן לבטן (בלי אפשרות שגב התינוק יהיה לבטן ההורה), ושאפשר לסחוב את התינוק גם על הגב.
3. שיתאים לתינוקות כבדים (כרגע 6.5 קילו וכבד לי).
נ.ב,
לפני קרוב ל4 שנים רכשתי ממך עגלה בייביבוס ובעלי ואני מאוד מאוד מרוצים!!!
אני ממש ממליצה בחום לכל מי שקורא את ההודעה, מאוד נוחה, יציבה, קלה ולא מסורבלת.
מה שכן, אבדו לי המתאמים לסלקל ג'וי, אשמח להצעת מחיר במייל.
תודה ושבוע טוב! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנשא לגב מיותר
קובי סופר16/06/2024שלום איילה,
לדעתי מנשא שגם יכול להיות מנשא גב מיותר, ברוב המקרים זה לא נוח לתינוק, לא נוח להורה ומסורבל ללבוש. בהמשך אם רואים שממש רוצים, עדיף לרכוש מנשא גב יעודי שהרבה יותר פרקטיים, נוחים ואורטופדיים לכל הצדדים + יש גגון.
לגבי נוחות, צריך למדוד בחנויות, ללכת רבע שעה/20 דקות ולהרגיש מה נוח לך ולתינוק. הארגו ברוב המקרים מעולה. גם בייבי ביורן וואן. הרוב המוחלט של המנשאים הם בטן לבטן וברובם ניתן שהתינוק יפנה החוצה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)