אשמח לעזרה בבחירת עגלה משולבת לא מדי גדולה ונוחה לתפעול

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה בבחירת עגלה משולבת לא מדי גדולה ונוחה לתפעול
    חנה
    17/06/2024

שלום, אני מעוניינת לקנות עדלה משולבת , ומתלבטת.
    אשמח לשמוע מה אתה ממליץ , מבין הדגמים:

אינגלזינה אלקטה 23
    סייבקס מליו
    נונה טריב נקסט
    אנקס איי-קיו
    בוגבו בי6

(כולם דגמים שיחסית מצאו חן בעיני יותר מאחרים. מבחינת עיצוב ושנראו לי לא מאוד גדולים, וראיתי המלצות עליהם)
    אבל קשה לי לדייק,

מה שחשוב לי זה
    1. עגלה חזקה!
    2. ניוד נוח (עירוני, לא מחפשת עגלת ספורט, אבל שאני לא ארגיש שאני סוחבבבת)
    3. קיפול קמהיר וקל , ולגודל קטן
    4. עגלה יציבה!

לשם השוואה, עד היום היה לי את מאמס אנד פאפס סולה, שהיא חזקה ויציבה ועם אמבטיה די גדולה , (והיא עדיין חזקה כמו סוס גם אחרי שהעמסתי עליה עם הטיולון 3 ילדים ביחד) , מה שחסר לי בה , חוצמהמעיצוב וצבע .. זה שהיא 1. רחבה! לא עוברת מקדימה באוטובוסים וכו. 2. קיפול 2 ידיים 3. תופסת המון מקום בתא מטען!!

אשמח לשמוע מה מהגדמים שפירטתי מומלץ וכו ,
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העגלות מאוד שונות אחת מהשנייה

קובי סופר
    18/06/2024

שלום חנה,

העגלות מאוד שונות אחת מהשנייה. לדעתי זה להתפזר כי בכל אחת נמצא יתרון גדול מול חיסרון גדול ולהפך.
    לגבי המלצות, מלבד מילו ובי כל השאר עגלות בלעדיות של רשתות שונות ולכן אני די בטוח שאת ההמלצות קיבלתם מאנשי המכירות של כל רשת. ממליץ תמיד לא להסתמך על המלצות מסוג זה. לאנשי המכירות יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שטוב ונכון ללקוח!

לדוגמא האנקס, היא נמכרת רק כחודש וקצת בארץ לכן המלצות בטוח לא ניתן לקבל בשלב זה ממשתמשים. גם אם יש משך שימוש של חודש ואפילו חצי שנה לא נותן מספיק מדד לאיכות המוצר. צריך לפחות שנה כדי להבין אם מוצר טוב או לא.
    אני חושב שזה מוצר סופר יקר שלא מצדיק את העלות שלו. יש לו גימיק של 3 ב -1 אבל כמו שאני אומר תמיד, מוצרים שמתיימרים לעשות הכל בדרך כלל מפשלים בהכל. כלומר, אם ניקח עגלה של 3 ב 1 מול עגלה רגילה טובה אני בטוח שהעגלה הרגילה תהיה טובה יותר. גם כטיולון רוב הטיולונים יהיו מוצלחים יותר מטיולון שהיה לפני עגלה. לכן אני אישית חושב שהמוצר פחות מומלץ.

אלקטה, לדעתי לא נוחה לניוד, מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכה גבוהה כאשר יש תינוק בעגלה. לא ניתן לקפל שהטיולון פונה לכיוון ההורה. לדעתי דגם לא מוצלח אבל קל, צר ונוח לקיפול לכן אם החסרונות שציינתי לא קריטיים אז מבחינת נוחות הקיפול והורחב עונה טוב לדרישות.

מילו, לדעתי לא נוחה לניוד גם בה וגם באלקטה אין ידית מתארכת לכן קשה לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. בשני הדגמים כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה של ההורה, לדעתי זה מוריד מנוחות ההליכה כי הברכיים של ההורה הדוחף עלולים להיתקל בגב המושב (כמובן שגם לא נוח לתינוק). בנוסף בעייתי לתלות תיק או כל דבר על הידית.
    גם כאן, זו אחת העגלות הקלות בעולם, רוחב הגלגלים צר, הקיפול נוח וקטן לכן בהיבט הזה היא טובה וכמו באלקטה אם החסרונות לא מטרידים אז עונה על מה שרשמתי.

נונה טריב כבר יותר נוחה לניוד, יש ידית מתארכת כך שקל לעלות מדרכות, אין בעיה עם גב המושב. הרוחב שלה 57.5 ס"מ, זה לא צר בהרבה מהסולה. כמו האנקס בלעדית ברשת אחת לכן אין תחרות והמחיר לדעתי יקר מאוד ביחס לתמורה.
    לדעתי אבל מכל הרשימה היא והבי שנגיע אליה הכי מתאימות לדרישה. אני פחות מחבב שגב המושב עשוי מרשת (גם במילו זה ככה). לדעתי זה מספק פחות תמיכה לגב התינוק. בנוסף רשת עלולה להיקרע וזה חלק שלא מכוסה באחריות. בקיץ זה יתרון אבל בחורף חיסרון, מי שגר בעיר גבוהה זה חיסרון גדול בחורף לדעתי.

הבי 6, הכי ותיקה כך שאפשר לומר שאצלה אנו יודעים שהיא חזקה ואמינה. כל השאר די חדשות ונמכרות כשנה/שנתיים והאנקס הרבה פחות משנה. לכן בבי זה ללכת על בטוח. הניוד לעיר טוב אבל מעבר פחות טוב לכן אם הניוד עירוני היא תהיה טובה. הקיפול טיפה יותר קשה משאר הדגמים וכך גם הפתיחה. האמבטיה הכי קטנה מכל הרשימה. ירדה מפס הייצור לכן בעתיד הרחוק מאוד ייתכן ויהיה קשה לקבל חלפים. אם זו לידה אחרונה ולא מתוכננות עוד לידות זה חיסרון לא קריטי לדעתי.
    היא צרה ברוחב הגלגלים שזה מעולה לאוטובוסים.
    אם אין שיקול עלות לדעתי היא הכי מוצלחת מכל הרשימה.

ממליץ לבדוק את העגלה שלנו בייבי בוס בובקט, אני שם *אני המשווק שלה ולכן כמו שרשמתי מעלה, יש לי אינטרס לשווק מה שטוב לכיס שלי. בפועלה, אני חושב שזו העגלה המושלמת לדירשות ולא סתם היא אחת העגלות הכי נמכרות במגזר החרדי שם הניוד באוטובסים. ראשית, היא קלה רק 8.2 ק". רק המיילו יותר קלה ממנה והאינגלזינה באותו המשקל, שאר הד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אם אפשר שאלה נוספת

חנה
    18/06/2024

תודה רבה על המיקוד,
    אמנם אין לי הרבה מדרגות אבל עליה למדרכה וכו - בהחלט משמעותי .

לגבי הקיפול - המליו כן מתקפלת עם טיולון לכיוון ההורה? (אני די מהר עוברת לטיולון , לכיוון ההורה. כך שזה רוב השימוש בעגלה)

מה לגבי הנונה ixxa?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המיילו מתקפלת עם המושב לכיוון ההורה

קובי סופר
    19/06/2024

שלום חנה,

המיילו מתקפלת עם המושב לכיוון ההורה. אני לא ממליץ לעבור מהר עם הפנים לכיוון הנסיעה. מחקרים מראים שיש יתרונות רבים לכך שהילד מול ההורה עד גיל שנה +.
    בכל מקרה עם המיילו יהיה קשה לעלות ולרדת מדרכות כי אין ידית מתארכת, זה יהיה עוד יותר קשה בשלב האמבטיה או, שהטיולון פונה לכיוונכם כי אז יש משקל נגדי. לאחר שהופכים ומשכיבים את המשוב זה יהיה יותר קל פיזית אבל קשה מבחינה טכנית כי גב המושב יהיה באזור הברכיים של ההורה. לכן אני ממליץ להתנסות פיזית עם המוצר, לשים משקל של 12 ק"ג עם המושב גם שהוא פונה לכיוונכם וגם לכיוון הנסיעה, גם להשכיבו ולנסות להתנייד ככה תראו אם כל מה שרשמתי חיסרון קריטי או לא.

הנונה IXXA אותו סיפור כמו הסייבקס, לדעתי פחות איכותית וגם הרבה יותר יקרה לכן לא רואה סיבה ללכת לכיוון הזה.

בכל מקרה 2 העגלות האלו מאוד קלות שזה יתרון גדול אבל, הן מגיעות עם גלגלים מאוד קטנים, ללא ידית מתארכת, הקפיצים גם קטנים וזה ממש משפיע על יכולת הניוד. לדעתי הן יהיו פחות נוחים לניוד מהסולה. על משטח ישר לא יורגש הבדל אך ככל שהדרך תהיה יותר משובשת יכולת הניוד תרד. בנוסף בשני הדגמים כדי לחסוך משקל המושב מרשת עם החסרונות שציינתי בהודעה הקודמת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו