בחירת עגלה לילד שלישי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד שלישי
    אילה
    20/06/2024

יש לי כרגע פג פרגו פופ אפ ואני מרוצה מהגודל, מהאמבטיה שמתקפלת והיציבות של העגלה
    אבל יש לה חיסרון משמעותי- היא כבדה ממש!
    ולטיולון אני כבר לא מגיעה כי משתמשת בספורט ליין וייפר.
    מתלבטת להחליף אותה לדגם שיהיה סביר מבחינת המשקל (יש לי 30 מדרגות לעלות ולרדת כל פעם)
    יש משהו יותר קל שיהיה דומה מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה לילד שלישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפג במשקל ממוצע

קובי סופר
    21/06/2024

שלום אילה,

הפג במשקל ממוצע כלומר, רוב העגלות בשוק שוקלות כמוה או יותר ממנה. אלו הקלות יותר מצריכות פשרות.
    לדוגמא: גלגלים יותר קטנים, מושב עם גב מרשת, אמבטיה יותר קטנה ועוד.

ההמלצה שלי היא הבייבי בוס בובקט שלנו.
    מבחינת משקל יורדים בכמעט 3 ק"ג במשקל.
    המינוסים: האמבטיה יותר קטנה ולא מתפקלת עם השלדה כמו בפופאפ. המושב בגודל די זהה ואפילו שוכב יותר כמוכן יש לה גגון יותר גדול בטיולון. הקיפול נוח ביד אחת פטנט שונה אבל טיפה דומה והנוחות די זהה. הבובקט יותר קטנה במעט לאחר הקיפול ויכולת הניוד זהה ואפילו קלה יותר בגלל שיש פחות משקל לדחוף. יד ידית מתארכת ככה שיותר קל לעלות ולרדת מדרכה גבוהה.

אפשר גם לבדוק את אינגלזינה אפטיקה ששוקלת גם היא באזור ה-8 ק"ג אך לה יש גלגלים יורת פשוטים, קפיצים קשים וידית שלא מתארכת ואלו משפיעים על יכולת הניוד. מצד שני האמבטיה והטיולון מאוד דומים לפג שכן אלו חברות מתרחות שלא אחת סוג של מעתיקות אחת מהשנייה.

שאר האפשרויות או כבדות או במשקל דומה. או קלות אבל עם יותר מידי פשרות לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

אילה
    23/06/2024

מה את אומר על ספורט ליין או אינגליזינה אלקטה?
    ודבר נוסף מחפשים כיסא בטיחות נוסף
    יש לנו ברייטקס בולווארד וגרו וויט יו
    מתלבטת אם לקנות דונה או כיסא בטיחות
    חשוב שייכנס לרכב- הונדה סיוויק 2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשני המקרים חוזרים למשקל של פג ואף יותר

קובי סופר
    23/06/2024

שלום אילה,

בשני המקרים חוזרים למשקל של פג ואף יותר.
    לספורטליין יש דגם פולד שהוא קל יותר באזור קילו וחצי מהבוק אבל לדעתי הוא לא מוצלח כמו דגמי הסיילו. גם פחות נוח לניוד, גם יותר מסורבל לקיפול ופתיחה וגם יחסית צר. דגמי הסיילו לדעתי הרבה יותר מוצלחים אבל דגם הבייסיק שוקל כמו הבוק והדגמים הבכירים כבר טיפה מעל עד הרבה מעל (תלוי בתת הדגם). לכן אני לא רואה שיפור ביחס לבוק.
    האלקטה היא האחות החורגת של בוק, מותג מתחרה שני המותגים מאיטליה וכפי שרשמתי מעתיקים לא מעט אחת מהשני. האלקטה הייתה התשובה של אינגלזינה לבוק והקיפול מאוד דומה. האמבטיה והטיולון גם מאוד דומים. האינגלזינה יצאה יותר מאוחר כך שיש לה ידית מתארכת שלא הייתה בבוק. גם הטיולון שוכב טוב יותר אבל גם כאן, שוב חוזרים למשקל של הבוק לכן לא תרגישו הרבה הבדל למעט התחדשות בדגם.
    כמו שרשמתי בהודעה הראשונה, המשקל של הפג די באזור של רוב העגלות.

לגבי כיסא, קודם כל דונה = לא הכי גדול שאפשר!
    1. אנחנו רוכשים מושב בטיחות, דירוגי הבטיחות של דונה טובים אך יש דגמים בשוק עם דירוגים הרבה יותר טובים.
    2. שהייה ארוכה בסלקל לא בריאה לתינוקות, לא אורטופדית לגב ולצוואר ולא לדרכי הנשימה.
    כואב לי לראות המון הורים עם המוצר הזה אבל בדור של היום ההורה חושב על עצמו לפני התינוק (לפי דעתי וכמובן לא מכליל אבל אלו לא מעט הורים).

לגבי האפשרויות, אפשר לשקול להעביר את הגדול/ה לבוסטר רצועות, זה גם יצמצם מקום ברכב גם יהיה בעלות סבירה יותר והכיסא יעבור לתינוק אז בתקווה שהכל יכנס.
    כמובן כשיש 3 מושבים חובה לעשות בדיקה של הכל טרם הרכישה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לילדה בת 3

אילה
    07/07/2024

איזה כיסא בטיחות /בוסטר רצועות מומלץ?
    לילדה בת 3
    (יש לי בן שנה וחצי ועוד אחד בדרך)
    יש לנו בולווארד וגרו וויט יו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו

קובי סופר
    07/07/2024

שלום אילה,

גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר ולכן הוא המומלץ ביותר. ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט דורג אחריו עם דירוג כמעט זהה לכן גם הוא מומלץ ביותר.
    הנטייה שלי מצד אחד להמליץ על גרקו גם בגלל הדירוג וגם כי לרוב הוא זול יותר מברייטקס. מצד שני, אתם מכירים את המערכת בברייטקס שזה סוג של יתרון קל לכן כל אחד מהם תהיה בחירה מעולה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו