מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- השקעה בטיולון או עגלה משולבת לא יקרהשיר23/06/2024
היי, יש לי עגלת אבמטיה מ2 ילדים קודמים. מתלבטת אם לקנות עגלה משולבת לא יקרה או להשתמש תקופה באמבטיה הקודמת ולהשקיע בטיולון.
אם אני הולכת על האופציה השניה, אשמח להמלצה על טיולון עם ניוד קל, לא כבד מידי, נוח לקיפול ונשכב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון זה בעייתי
קובי סופר23/06/2024שלום שיר,
לדעתי טיולון זה בעייתי.
אני ממליץ שהתינוקות יהיו מול ההורה עד גיל שנה וחצי או יותר. לכל הפחות עד גיל שנה. ההמלצה מבוססת על מחקרים בנושא שבדקו אלפי תינוקות במשך שנים שהיו בטיולון עם הפנים להורה לעומת תינוקות שהיו לכיוון הנסיעה. במחקר הגיעו למסקנה חד משמעית שתינוקות שהיו מול ההורה היו משכילים יותר והחלו לדבר בשלב מוקדם יותר, היו להם פחות חרדות, ישנו טוב יותר בלילה והקשר מול ההורה היה חזק יותר.
מחקר גדול עוד יותר לא פורסם אבל הגיע למסקנות עוד יותר ברורות שעדיף שהילד יהיה מול ההורה, החוקרים לא רצו ליצור ייסורי מצפון להורים שגם ככה מלאים ייסורי מצפון בנוגע לגידול ילדיהם.
לכן הייתי ממליץ ללכת לכיוון עגלה עם מושב דו כיווני.
לגבי איזו, אוכל להמליץ אם אדע מה זה לא יקרה עבורכם.
כן יש לקחת בחשבון שאם הולכים לאופציה של עגלה נקבל חסרונות שהם מוצר כבד יותר מטיולון, קיפול גדול יותר ואם הולכים על דגמים זולים יהיו פשרות רבות באיכות אולי, במשקל וכו' תלוי בתקציב. כל אלו אבל לדעתי מתגמדים בהשואה לחיסרון של טיולון לפני גיל שנה. כמוכן סביר שאם תרכשו עגלה תאלצו לרכוש טיולון נוסף בהמשך.
לצערנו אין בשוק טיולונים דו כיווניים ללא אמבטיה, הבודדים שהיו היו כישלון בהרבה נקודות. לכן אני חושב שעדיף ללכת על עגלה ובהמשך אם יהיה צורך על טיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)