השקעה בטיולון או עגלה משולבת לא יקרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• השקעה בטיולון או עגלה משולבת לא יקרה
    שיר
    23/06/2024

היי, יש לי עגלת אבמטיה מ2 ילדים קודמים. מתלבטת אם לקנות עגלה משולבת לא יקרה או להשתמש תקופה באמבטיה הקודמת ולהשקיע בטיולון.
    אם אני הולכת על האופציה השניה, אשמח להמלצה על טיולון עם ניוד קל, לא כבד מידי, נוח לקיפול ונשכב.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון זה בעייתי

קובי סופר
    23/06/2024

שלום שיר,

לדעתי טיולון זה בעייתי.

אני ממליץ שהתינוקות יהיו מול ההורה עד גיל שנה וחצי או יותר. לכל הפחות עד גיל שנה. ההמלצה מבוססת על מחקרים בנושא שבדקו אלפי תינוקות במשך שנים שהיו בטיולון עם הפנים להורה לעומת תינוקות שהיו לכיוון הנסיעה. במחקר הגיעו למסקנה חד משמעית שתינוקות שהיו מול ההורה היו משכילים יותר והחלו לדבר בשלב מוקדם יותר, היו להם פחות חרדות, ישנו טוב יותר בלילה והקשר מול ההורה היה חזק יותר.
    מחקר גדול עוד יותר לא פורסם אבל הגיע למסקנות עוד יותר ברורות שעדיף שהילד יהיה מול ההורה, החוקרים לא רצו ליצור ייסורי מצפון להורים שגם ככה מלאים ייסורי מצפון בנוגע לגידול ילדיהם.

לכן הייתי ממליץ ללכת לכיוון עגלה עם מושב דו כיווני.
    לגבי איזו, אוכל להמליץ אם אדע מה זה לא יקרה עבורכם.
    כן יש לקחת בחשבון שאם הולכים לאופציה של עגלה נקבל חסרונות שהם מוצר כבד יותר מטיולון, קיפול גדול יותר ואם הולכים על דגמים זולים יהיו פשרות רבות באיכות אולי, במשקל וכו' תלוי בתקציב. כל אלו אבל לדעתי מתגמדים בהשואה לחיסרון של טיולון לפני גיל שנה. כמוכן סביר שאם תרכשו עגלה תאלצו לרכוש טיולון נוסף בהמשך.

לצערנו אין בשוק טיולונים דו כיווניים ללא אמבטיה, הבודדים שהיו היו כישלון בהרבה נקודות. לכן אני חושב שעדיף ללכת על עגלה ובהמשך אם יהיה צורך על טיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו