החלפת כיסא בטיחות לבוסטר?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• החלפת כיסא בטיחות לבוסטר?
    יעלי
    25/06/2024

היי קובי,
    מחפשת המלצה לבן שלי בן 2.3 שוקל כ-16 ק״ג גבוה וגדול.
    יש לנו 3 מכוניות (כולל סבא וסבתא), באחד את הגרקו אקסטנד, באחד גרקו נאוטילוס (איתו נוסעים הכי הרבה). בשלישי ברייטקס בוליווארד, שכבר ממש צפוף לו, ולא מתאים. למה כדאי להחליף? גם במחשבה לעתיד.
    חשוב שיהיה נוח מבחינת תפעול החגורות, איזופיקס, ברור שבטיחות ומחיר נוח בהתחשב בדרישות.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת כיסא בטיחות לבוסטר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזופיקס פחות רלוונטי

קובי סופר
    25/06/2024

שלום יעלי,

איזופיקס פחות רלוונטי. צריך להבין שאיזופיקס יכול להחזיק רק 29 ק"ג שזה משקל הילד והכיסא. אם הילד באזור ה-16 זה עניין של כמה חודשים גג שנה עד שרוב הכיסאות יחד עם הילד יהיו מעל 29 ק"ג לכן חשוב ללכת על דגם עם התקנה קלה עם חגורת הרכב.
    לדוגמא סדרת קליקטייט של ברייטקס שיש לכם ניסיון איתה.
    לגיל והמשקל הייתי ממליץ על בוסטר רצועות.
    2 הדגמים המובילים בדירוג הם:
    ברייטקס גרואו ווית' יו קליק טייט
    או
    גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוק

בשני הדגמים מעבר לדירוג הנפלא יש מערכת התקנה קלה של המושבים עם חגורת הבטיחות של הרכב. הרצועות מתאימות עד 30 ק"ג (אגב גם בבולווארד כך הדבר לכן מוזר לי שצפוף. צריך לבדוק אם הכיסא מסודר נכון מבחינת מגן הראש ושאין כריות מקטינות).

מבחינת מחיר שניהם באזורים של 1000 ש"ח +.
    יחסית יקרים לבוסטר רצועות, טיפה יותר זולים מכיסא בטיחות. לדעתי אבל שווים כל שקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו