סלקל או כסא בטיחות לסבא וסבתא

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל או כסא בטיחות לסבא וסבתא
    רעות
    27/06/2024

שלום, אנחנו מחפשים כסא בטיחות או סלקל שישמשו סבא וסבתא בתור כסא משני.
    נשמח להמלצות לכאלו במחירים שפויים שיענו על הצורך.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה

רעות
    27/06/2024

חשוב לנו שהכסא יהיה מגיל 0 וגם שההתקנה שלו תהיה פשוטה כיוון שלא תמיד יהיה מחובר ברכב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ נטו בטיחות

קובי סופר
    27/06/2024

שלום רעות,

אני ממליץ נטו בטיחות ובדרך כלל זה לא מגיע עם מחיר זול.
    אני מבין שזה כיסא משני אבל יחד עם זאת, אי אפשר לדעת מתי ומה יקרה לכן אני מאמין בבטיחות. כמוכן, גם מושב יקר עולה בסביבות 1000-1500 ש"ח ויכול לשרת 5-6 שנים. אם נחלק את העלות במשך הזמן הרי שזו עלות זניחה.

המומלצים ביותר הם:
    צ'יקו נקטספיט זיפ או זיפ מקס. היתרון הגדול מעבר לדירוג הבטיחות הגבוה ביותר הוא זווית השכיבה, הוא מגיע לשכיבה הכי קרובה לסלקל כך שזה יותר ענק שמדובר בכיסא לגיל לידה.
    ההתקנה קלה עם איזופיקס אך הכיסא הבא שאמליץ הרבה יותר קלים להתקנה.

ברייטקס מרתון קליקטייט, יש עוד 2 דגמים בסידרה בולווארד או אדבוקט אבל בהם מטפסים במחיר.
    היתרון של ברייטקס הוא פטנט הקליקטייט המאפשר התקנה ממש קלה ונוחה עם חגורת הבטיחות. הוא שוכב פחות טוב מצ'יקו. אפשר להוסיף ספוג מגיבה לשפר זווית אך עדיין עד גיל חצי שנה לדעתי צ'קו יותר נוח לתינוק. בשקלול של המון שנים ברייטקס מנצח בזכות נוחות ההתקנה.

לגבי מחיר, תמיד אפשר לתפוס מבצעים, רשתות מסויימות מקבלות כרטיסי מועדון שונים המורידם לא מעט כסף, אם מגיעים לאילת אז גם אפשר לקזז מע"מ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה

רעות
    28/06/2024

תודה על המענה,
    רציתי לשאול לגבי 3 דגמים ספציפיים אם תוכל להביע את דעתך

1. Evenflo All4One DLX
    2. מקסי קוזי ג'ספר MAXI-COSI JASPER
    3. GRACO 4EVER DLX

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגרקו הכי מומלץ מה-3 לדעתי

קובי סופר
    28/06/2024

שלום רעות,

כולם כיסאות משולבי בוסטר. לדעתי לא ניתן ליצר מוצר יעיל לטווח גילאים כלכלך רחב ובכל טווח הם נופלים במשהו מול כיסא ייעודי לאותו טווח. נניח מול סלקל סלסל יהיה ברבה יותר נוח וגם בטיחותי. מול כיסא רגיל הדירוגים שלהם פחות טובים וכבוסטר הם ממש לא נוחים ומסורבלים לכן מעבר לגימיק של כיסא שעושה הכל בפועל הם לא מוצלחים בהכל.

הגרקו הכי מומלץ מה-3 לדעתי, הוא מקבל דירוגים עדיפים על האוונפלו ומקסי קוזי בתקינה אירופאית, לדעתי יהיה ממש לא נוח בחודשים הראשונים. לדעתי תקינה אמריקאית עדיפה.

בכל מקרה אתם כמעט באזור המחירים של הדגמים שצנייתי, לדעתי בטחותית הם עדיפים ולכן הייתי בוחר בהם אבל אם בכל זאת מה-3 אז גרקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי כסא בטיחות

מאיר
    05/07/2024

היי קובי,

תודה על התשובות המפורטות והמידע המועיל.
    בהמשך להמלצתך על ציקו וברייטקס, אשמח לדעת מה דעתך על כיסא בטיחות MAXI COSI MAGELLAN ומה ההבדל בינו לבין הציקו והברייטקס מבחינת בטיחות, איכות ונוחות?

אציין שמבחינת מחיר המקסי קוזי כעת במבצע משמעותי כך שיש פער של מאות שקלים בינו לבין האחרים.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ לרכוש בטיחות ולא מחיר

קובי סופר
    05/07/2024

שלום מאיר,

אני ממליץ לרכוש בטיחות ולא מחיר.
    הדגמים שציינתי קיבלו את דירוג הבטיחות הכי גבוה! כל רכישה אחרת תהיה ירידה ברמת הבטיחות לכן זה שיקול שלכם.
    המקסי קוזי מגלן הוא דגם אמריקאי של המותג שלדעתי זה מעולה אבל, טרם נבחן במבחן השוואתי בארה"ב לכן אין לגביו מידע. עם זאת, מקסי קוזי היא בבעלות סייפטי פירסט ולסייפטי פירסט יש כיסא זהה, הכיסא הזהה קיבל דירוג בטיחותי של 55 נק', זה ברף הבינוני הנמוך! לצורך ההשואה הדגמים שציינתי קיבלו דירוג של 84-86 נק' לכן אני חושב ששווה להוסיף גם מאות שקלים מכיוון שהכיסא ישרת לפחות 4-5 שנים ואולי גם 6-7 שנים.

לגבי נוחות לדעתי רוב הדגמים האמריקאים באזור המחיר של 1000 ש"ח מעולים ונוחים אבל כמו שרשמתי, אותי מעניין רק דבר אחד לפני הכל וזו רמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו