כסאות בטיחות ברייטקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסאות בטיחות ברייטקס
    ישראל
    07/07/2024

היי קובי בהתאם להמלצות שלך בפורום רצינו לרכוש כסא בטיחות ברייטקס, מרתון או בולווארד.
    בחנויות אומרים שהדגמים כבר לא בייצור, וכרגע משווקים רק את הדגם החדש "פופולאר". אך סביר שניתן עדיין להשיגו אצל משווקים וחנויות שנשאר להם.
    ראשית התרשמנו שהדגמים הותיקים ברמת גימור גבוהה יותר, מצד שני הפופולאר צר יותר ותאריך תפוגה יהיה ארוך יותר (בהתאם לשנת הייצור).
    האם יש לך כבר המלצה על הפופולאר החדש, או שכדאי לנו לעשות מאמץ ולהשיג את הבולווארד הותיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסאות בטיחות ברייטקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמו שאני רושם תמיד

קובי סופר
    07/07/2024

שלום ישראל,

כמו שאני רושם תמיד, לרוב החנויות ממליצות על מה שטוב לכיס שלהן ולא בהכרח על מה שטוב לכם.
    ומה לעשות, דגמי הקליקטייט הותיקים של ברייטקס סופר מבוקשים ולכן נמכרים כמעט בכל הרשתות, זה אומר תחרות גבוהה ורווחיות נמוכה לחנות. לכן כלכלית לא כדאי לחנות למכור לכם את הדגמים האלו. הפופלר חדש ולכן עדיין לא מוכר ויש עליו רווחיות עדיפה לחנויות ולכן הנטיה שלהן תהיה להמליץ עליו.

כאן אני ממליץ נטו על בטיחות ונכון להיום לא יכול להמליץ על הפופלאר, לא בגלל שהוא לא בטיחותי חלילה! הוא טרם נבחן במבחן השוואתי ולכן אנו לא יודעים את רמת בטיחותו. לכן אני ממליץ על הדגמים האחרים שציינת.
    אם יש צורך במושב צר זה משהו אחר אבל אם אין בעיה לא הייתי הולך לכיוון של צר, זה לרדת ברמת הבטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו