ציוד נחוץ לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ציוד נחוץ לילד ראשון
    חן
    13/07/2024

שלום קובי, אני צפויה ללדת לראשונה בתחילת החורף הקרוב, ואנחנו מאוד מבולבלים מכל המוצרים הקיימים היום בשוק.
    במידה ואין מגבלת תקציב, ובהערכה שיגיעו עוד ילדים בשנים הקרובות שישתמשו בציוד, על איזו עגלה/כיסא בטיחות היית ממליץ?
    מה אתה חושב על בוגבו דרגונפליי, או על נונה טריב נקסט? אמנם אהבתי את העניין שמדובר גם באמבטיה וגם בטיולון דו"צ, אבל בהערכה שהחודשים הראשונים לאחר הלידה צפויים להיות בחורף, אני לא בטוחה כמה האמבטיה תשמש אותנו...
    אנחנו זוג שנוסע לא מעט (גם לחו"ל למען האמת), ולכן לא מעוניינים בסל קל/דונה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציוד נחוץ לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דונה פחות מומלץ

קובי סופר
    24/07/2024

שלום חן,

ראשית, אני לא ממליץ על דונה. אני יודע שזה נוח ופרקטי אבל, קודם כל מדובר במושב בטיחות, בטיחותית יש מושבים עם דירוג בטיחותי עדיף ואני ממליץ נטו על בטיחות. שנית, שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות! עכשיו כמו שציינתי, זה סופר נוח להורה וקל להתמכר לנוחות ואני רואה הורים שמטיילים שעות עם התינוק בדונה, הדבר אינו מומלץ או בריא לתינוקות לכן אני אישית פוסל מראש. יש דגם חדש לדונה עם שכיבה ועדיין, עדיף לתינוקל להיות בעגלה ולא בסלקל.

לגבי אמבטיה, להפך, דווקא בחורף היתרונות של אמבטיה באים יותר לידי ביטוי, האמבטיות יותר אטומות לרוח, גשם וכו' לכן בחורף עדיף לתינוקות להיות באמבטיה.

לגבי הדגמים, צריך להתנסות פיזית עם העגלות, לנייד אותן בחנות עם משקל של 12 ק"ג ואפילו מחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. להתנסות בתפעול לחבר אמבטיה וטיולון. לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. הדרגון זו דוגמא מעולה, בסרטונים ובידי אנשי מכירות זה נראה סופר קל, ברחוב ראיתי כבר מספר הורים שמסתבכים עם הקיפול ולוקח להם 10-15 דק' או שאני מגיע לעזור.
    אני לא אומר זה חיסרון פשוט אותם הורים לא התנסו בקיפול וקנו מותג. לאחר מכן לא קיבלו הדרכה (בטח שלא האם שנמצאת בבית יולדות). לכן ממליץ לקבל תדרוך מלא ולהתנסות לבד.
    לאחר הקיפול להרים במצב מקופל, להרגיש משקל ולבדוק ברכב.
    הנונה גם עגלה נחמדה אבל יקרה מאוד מכיוון שהיא נמכרת רק ברשת אחת, אין תחרות. להתנסות בה כמו שרשמתי לגבי דרגון ולהחליט.
    אני פחות אוהב שהמושב מרשת בייחוד בחורף אך זה מקזז ממשקלה ככה שיש יתרון מול חיסרון.

לגבי כיסא/סלקל, צריך קודם להחליט מה רוצים ולאחר מכן אוכל להמליץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו