מה ההבדל בין השלדה של בבוקט לשלדה של פנתרה ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין השלדה של בבוקט לשלדה של פנתרה ?
    שימי
    15/07/2024

היי
    הייתי שמח להבין מה ההבדל בין השלדה של הבובקט לשלדה של הפנתרה
    בעין זה נראה אותו הדבר בדיוק
    ומה המשקל של השלדה לבד בכל אחת מהעגלות ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הן זהות אך יש הבדלים בשלדים

קובי סופר
    24/07/2024

שלום שימי,

הן זהות אך יש הבדלים בשלדים. מבחינת אמבטיה, טיולון, קיפול ותפעול הן זהות לחלוטין.
    ההבדלים הם רק בשלדים. עיצובית הן נראות זהה אך בבובקט הגלגלים יותר גדולים ומגומי מלא, כמוכן השלדה יותר מעובה. הבובקט תתנייד יותר בקלות בדרך קשה ומשובשת. בעיר לא יורגש הבדל. בפנתרה הגלגל מסילקון ויותר קטן ב-2 אינץ'. היא מתאימה לניוד עירוני נטו, עיר, מדרכה, קניון, טיפה חצץ וחול אין בעיה אך מעבר, עדיף בובקט. בגלגל השלדה הדקה יותר והגלגל הקטן והפשוט יותר היא שוקלת רק 6.2 ק"ג וקלה ב- 2 ק"ג מהבובקט, רוחב השלדה צר יותר בכמעט 2 ס"מ וזה מאפשר מעבר במקומות ממש צפופים.
    אין אף עגלה במשקל 6.2 עם מושב דו כיווני יצוק מפלסטיק וידית מתארכת. במשקלים האלו מקבלים או מושב חד כיווני או מושב מרשת עם ידית קבועה וגם אמבטיה וטיולון יותר צרים וכן גגונים יותר קטנים.
    לכן להורה עירוני הפנתרה מושלמת הרוכשים ממש עפים עליה (תרתי משמע, יש לי כבר מספר לקוחות שהעלו אותה יחד איתם לטיסה, לא ברור לי איך אולי בגלל הרוחב הצר והקיפול היחסית קטן).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו