מחפשים המלצה בנושא עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים המלצה בנושא עגלה
    הדר אילון
    19/07/2024

שלום קובי,

מחפשים עגלה עם דגש על נוחות בקיפול ופרקטיות גם לטווח ארוך מבחינת טיולון (לכן פסלתי דגם כמו הפוקס של בוגבו, שם הטיולון עם שקע).
    יש לנו רכב יחסית קטן (סיאט איביזה) לכן לא מחפשים עגלה גדולה מדי, אנחנו זוג בגובה ממוצע יחסית.

תקציב עד 4,000₪
    פתוחים לכל הדגמים/חברות.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים המלצה בנושא עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מלא דגמים

קובי סופר
    24/07/2024

שלום הדר,

יש מלא דגמים, צריך להבין שבכל עגלה נמצא יתרון משמעותי מול חיסרון ולכן צריך גם להגדיר עם איזה חיסרון תוכלו לחיות בשלום.

בגדול עד 3000 ש"ח אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. לדעתי עונה מעולה לכל הדרישות:
    קלה מאוד רק 8.2 ק"ג לשלדה וטיולון, קיפול קל ביד אחת עם המושב גם לכיוונכם וגם לכיוון הנסיעה. גגונים ענקיים עם רשתוח איוורור, מלא צבעים, 5 שנות אחריות מלאה, בין הבודדות שכל הבדים יורדים לכביסה, נוחות ניוד מעולה ועוד.

יש גם את ספורטליין אבל הם יותר כבדות ורוחב הגלגלים יותר גדול, האורבן החדשה יחסית צרה אבל עדיין יותר רחבה מבובקט, יותר כבדה והקיפול יותר גדול. יש רק שנה אחריות ולא כל הבדים נשלפים אבל, היא נפוצה בהרבה יותר חנויות, בובקט נמכרת בעיקר במגזר החרדי מה שמקשה לבחון אותה למי שלא נמצא באזורים של בני ברק, ירושלים, בית שמש, מודיעין עלית וכו'.

בכל מקרה שתיהן מציעות ידית מתארכת, מושבים יצוקים מפלסטיק, קיפול קל ביד אחת קל ועם המושב לשני הכיוונים.

באזורים של 4000 אנחנו משלמים קודם על מותג ולא בהכרח על משהו טוב יותר. יש את סייבקס מיוס, קלה אבל הניוד פחות טוב כי הגלגלים קטנים והידית קבועה.
    בוגבו בי חורגת מהתקציב וגם קשה למצוא, די דומה לבובקט אבל יותר כבדה ופחות נוחה לניוד כי הגלגלים קטנים.
    צריך אבל לקחת בחשבון, בניוד עירוני לא יורגש, בדרך משובשת ככל שהגלגל יותר גדול והמשקל יותר קל כך יהיה יתרון משמעותי לעגלות כאלו.

בכל אופן ההמלצה הכי חשובה שלי היא לא להסתמך על אף אחד! לא חברים, לא משפחה, לא עליי. אפשר לקבל את ההמלצות כפי שאני רשמתי לדוגמא או של חברים/משפחה הכל טוב. אבל חובה לעשות בדיקה שלכם והשוואה. אני בייחוד לא ממליץ לקבל המלצות של אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שנכון לכם.
    אני תמיד ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לנסות לקפל לבד עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם (באם לא ניתן כמו במיוס לדוגמא אז עדיין, שהטיולון יהיה מולכם, לפרק אותו, לקפל, לאחר מכן לפתוח ולהרכיב מחדש, זאת על מנת לראות איך יראה היומיום שלכם מגיל חצי שנה בממוצע עד גיל שנה/שנה+), לקפל עם הפנ עם לכוון הנסיעה. לאחר מכן להרים במצב מקופל וכמובן לבדוק ברכב.

כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם. לעשות כמובן הכל לאחר שקיבלתם הסבר אבל ללא איש מכירות לצדכם!

בברכה,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו