מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לקורקינט 3 גלגליםחן26/07/2024
היי קובי, אני מבקש המלצה לקורקינט 3 גלגלים לבת שלוש וחצי. די הלכתי לאיבוד בין שלל המותגים והדגמים. ואני לא יודע אם מוצדק ההפרש במחיר בין הדגמים הזולים של 100 שקל לבין הדגמים היקרים של 400 שקל. במה מתבטא קורקינט טוב יותר מאחר?
כן חשוב לנו שיהיה מתקפל כדי להכניס לרכב.
ועוד שאלה - גלגלים מוארים זה גימיק או שיש לזה תועלת כלשהי? זה נראה לי תורם בעיקר לאפילפסיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש הצדקה למחיר יקר
קובי סופר27/07/2024שלום חן,
יש הצדקה למחיר יקר. יש איכות גלגלים, איכות פלסטיקה, חוזק, עמידות, יציבות, עד איזה משקל הקורקינט יכול להחזיק.
המותג המוביל בעולם הוא מיקרו, הם למעשה המציאו את הפטנט של 2 גלגלים מקדימה ואחד אחורי (בכל מקרה בשום פנים לא מומלץ לרכוש הפוך 2 מאחור 1 מלפנים, זה לא נוח, לא בטיחותי ומתסכל ילדים). לצערם הפטנט שלהם פג תוקף לפני כ-8 שנים +- ואז החל גל של מוצרים דומים.
עדיין אבל הם בטופ של האיכות לדעתי.
אם זאת הם סופר יקרים ולדעתי יש אלטרנטיבה הרבה יותר טובה שעולה כמעט מחצית וזה מותג גלובר, להם יש דגמים מתקפלים, הם איכותיים ועמידים ועד משקלים גבוהים. לדעתי שווה לשלם את הפער בינם לעומת הסינים הזולים.
הפלוס הגדול ששני המותגים שציינתי מעבר לכך שהקורקינט ישרת לכמה שנים טובות את הילדה, זה גם יעבור לילד הבא.
הכל נרשם גם מניסיון אישי עם מיקרו וגם עם גלובר. כמוכן ניסיון של קרובים עם הסינים הזולים לא עלה טוב.
לגבי אורות, זה דווקא נותן מוטיבציה לילדים לעלות לרכב, לדעתי זה ממש לא חובה, רוב הילדים גם ירכבו בשמחה ללא האורות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על קסדה
חן28/07/2024תודה רבה קובי!
אני חושב שנלך על גלובר פרימו מתקפל. לגבי עם/בלי אורות הילדה תחליט.
אני מבקש שתמליץ לי גם על קסדה - האם יש חברה ודגם שאתה ממליץ עליהם במיוחד? היקף הראש של הילדה הוא 50 ס"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעניין הקסדות אני פחות מבין
קובי סופר29/07/2024שלום חן,
בעניין הקסדות אני פחות מבין. הלכנו ובדקנו בכמה מקומות, מדדנו על הילדים. בסוף קנינו בדקטלון, הם היו הכי נוחות וגם כיסו טוב יותר את הראש בהשוואה לרוב הקסדות. המחיר היה די סביר אם כי לא הכי זול.
אפשר לרכוש שם גם מגינים למרפקים וברכיים (מגיע כסט). אנחנו רכשנו גם, אחוז הנפילות די נמוך אבל אני תמיד מעדיף בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגם ספציפי בדקטלון?
חן01/08/2024יש שם לא מעט דגמים של קסדות בכמה רמות מחיר, כשלא ממש ברור לי ההבדל ביניהם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא יודע לומר
קובי סופר02/08/2024שלום חן,
אני לא יודע לומר איזה דגם.
כמו שרשמתי הלכנו, מדדנו על הילדים, ראינו מה מכסה טוב את כל הראש, מעט מהמצח, נסגר טוב ונוח להם ובחרנו.
זה היה די מזמן ככה שגם את המחיר אני לא ממש זוכר, רק שהיו אלטרנטיבות יותר זולות בחוץ וגם בדקטלון.
נכנסתי לאתר שלהם לבדוק לפי התמונות אם אני מזהה. אני די בטוח שהדגם שיש לנו זה: MF500
אולי יש לנו ורסיה יותר ישנה אבל המבנה זהה וכך גם הסגירה לכן ממליץ להתנסות איתו, לראות שיושב טוב, נוח ואתם מסתדרים עם הסגירה, לאחר מכן ללמד את הילדה אם כי הם לא הכי מסתדרים בהתחלה (לדעתי דווקא יתרון ככה הם לא מורידים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)