מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בבחירת עגלה מגיל לידהספיר31/07/2024
שלום קובי,
אשמח להתייעץ לגבי שלושה דגמים:
1. ספורט ליין סיילו PL
2. ג'ואי פיניטי
3. סייבקס בליוס
מתגוררים בעיר, יש מעלית, יחד עם זאת אני יחסית נמוכה וקטנה ושואפת שיהיה לי קל ונוח לקפל את העגלה ולהעלות אותה לרכב, או לאוטובוס, למשל.
השאיפה היא להוציא לא יותר מ-3000/3500 ש"ח על עגלה, עם גמישות ככל שיש אלמנט משמעותי שמעלה את המחיר ולא חשבתי עליו (למעט המיתוג והשיווק של חלק מהמותגים המוכרים והיקרים..)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה-3 לדעתי סיילו הכי מוצלחת
קובי סופר31/07/2024שלום ספיר,
מה-3 לדעתי סיילו הכי מוצלחת.
לדעתי היא הכי נוחה לקיפול, גם הג'ואי יחסית נוח. הבליוס ממש לא. גם בניוד היא יותר נוחה מהג'ואי, הבליוס באותה רמה.
החיסרון שהיא כבדה וכך גם הבליוס. הג'ואי טיפה יותר קלה עם כי לא בהרבה. הגגון שלה קטן. לכן לדעתי מה-3 הסיילו הכי שלמה עם הכי פחות חסרונות אבל כפי שציינתי, כבדה מהממוצע. כן הייתי הולך על דגם XL שגם מעט יותר זול וגם מעט יותר קל (בגרמים בודדים). בPL ההבדל הוא עיצובי המסגרות מתכת מסביב לאמבטיה וגגון הטיולון, לדעתי זה מיותר (למרות שזה עניין של טעם) כי זה גם מייקר, גם מוסיף משקל, גם מתחמם בחום הישראלי.
אפשר גם לבדוק את בייבי בוס בובקט 2 שלנו, לדעתי עונה מושלם לכל הדרישות ויורדים משמעותית במשקל, מקבלים גגונים ענקיים, קיפול כמו סיילו, יכולת ניוד עדיפה, קיפול יותר קטן ורוחב שלדה יותר צר שזה יתרון גדול לאוטובוס.
היא גם במסגרת התקציב.
כאשר עולים בעלות לדעתי לא מקבלים מוצר עדיף (כמובן תלוי בין מה למה משווים), כן בעיקר משלמים אקסטרה על שם המותג, מיתוג, עלויות מיתוג, סלבים שמקבלים חינם וכו'.
כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך עלי, יתכן ואני משוחד ומנסה לדחוף למוצר שאני משווק.
כמו תמיד ממליץ לא להסתמך על אף אחד בייחוד לא על אנשי מכירות בחנויות שיש להם אינטרס לשווק מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לצרכן.
לכן ההמלצה שלי להתנסות לבד!
כמו שעכשיו נסגרתם על 3 דגמים שזה מעולה!
מכאן לגשת לחנויות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לעבור במעברים צרים. לאחר מכן לחבר את המושב, פעם לכיוונכם, לנסות לקפל לבד, באם לא ניתן שהמושב פונה לכיוונכם (כי בחלק מהדגמים לא ניתן) עדיין, להרכיב מולכם,
לפרק, לקפל, לפתוח, להרכיב זאת על מנת שתראו עם ההתעסקות הזו נכונה לכם כי יש המון שלא בדקו, כאשר הגיעו לשלב הזה די מהר זנחו את העגלה או שהפכו את המושב מה שלא בריא לתינוק לפני גיל שנה (לדעתי ולפי מחקרים). לאחר מכן להרכיב את המושב לכיוון הנסיעה, לקפל עם המושב, להרים את העגלה עם המושב במצב מקופל על מנת להרגיש את המשקל הכולל, לבדוק ברכב.
שוב, לעשות הכל לבד ללא אנשי מכירות לצידכם!
כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם מבין הדגמים שהתחברתם אליהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)