התלבטות בבחירת עגלה מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בבחירת עגלה מגיל לידה
    ספיר
    31/07/2024

שלום קובי,
    אשמח להתייעץ לגבי שלושה דגמים:
    1. ספורט ליין סיילו PL
    2. ג'ואי פיניטי
    3. סייבקס בליוס

מתגוררים בעיר, יש מעלית, יחד עם זאת אני יחסית נמוכה וקטנה ושואפת שיהיה לי קל ונוח לקפל את העגלה ולהעלות אותה לרכב, או לאוטובוס, למשל.
    השאיפה היא להוציא לא יותר מ-3000/3500 ש"ח על עגלה, עם גמישות ככל שיש אלמנט משמעותי שמעלה את המחיר ולא חשבתי עליו (למעט המיתוג והשיווק של חלק מהמותגים המוכרים והיקרים..)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה-3 לדעתי סיילו הכי מוצלחת

קובי סופר
    31/07/2024

שלום ספיר,

מה-3 לדעתי סיילו הכי מוצלחת.
    לדעתי היא הכי נוחה לקיפול, גם הג'ואי יחסית נוח. הבליוס ממש לא. גם בניוד היא יותר נוחה מהג'ואי, הבליוס באותה רמה.
    החיסרון שהיא כבדה וכך גם הבליוס. הג'ואי טיפה יותר קלה עם כי לא בהרבה. הגגון שלה קטן. לכן לדעתי מה-3 הסיילו הכי שלמה עם הכי פחות חסרונות אבל כפי שציינתי, כבדה מהממוצע. כן הייתי הולך על דגם XL שגם מעט יותר זול וגם מעט יותר קל (בגרמים בודדים). בPL ההבדל הוא עיצובי המסגרות מתכת מסביב לאמבטיה וגגון הטיולון, לדעתי זה מיותר (למרות שזה עניין של טעם) כי זה גם מייקר, גם מוסיף משקל, גם מתחמם בחום הישראלי.
    אפשר גם לבדוק את בייבי בוס בובקט 2 שלנו, לדעתי עונה מושלם לכל הדרישות ויורדים משמעותית במשקל, מקבלים גגונים ענקיים, קיפול כמו סיילו, יכולת ניוד עדיפה, קיפול יותר קטן ורוחב שלדה יותר צר שזה יתרון גדול לאוטובוס.
    היא גם במסגרת התקציב.
    כאשר עולים בעלות לדעתי לא מקבלים מוצר עדיף (כמובן תלוי בין מה למה משווים), כן בעיקר משלמים אקסטרה על שם המותג, מיתוג, עלויות מיתוג, סלבים שמקבלים חינם וכו'.

כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך עלי, יתכן ואני משוחד ומנסה לדחוף למוצר שאני משווק.
    כמו תמיד ממליץ לא להסתמך על אף אחד בייחוד לא על אנשי מכירות בחנויות שיש להם אינטרס לשווק מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לצרכן.
    לכן ההמלצה שלי להתנסות לבד!
    כמו שעכשיו נסגרתם על 3 דגמים שזה מעולה!
    מכאן לגשת לחנויות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לעבור במעברים צרים. לאחר מכן לחבר את המושב, פעם לכיוונכם, לנסות לקפל לבד, באם לא ניתן שהמושב פונה לכיוונכם (כי בחלק מהדגמים לא ניתן) עדיין, להרכיב מולכם,
    לפרק, לקפל, לפתוח, להרכיב זאת על מנת שתראו עם ההתעסקות הזו נכונה לכם כי יש המון שלא בדקו, כאשר הגיעו לשלב הזה די מהר זנחו את העגלה או שהפכו את המושב מה שלא בריא לתינוק לפני גיל שנה (לדעתי ולפי מחקרים). לאחר מכן להרכיב את המושב לכיוון הנסיעה, לקפל עם המושב, להרים את העגלה עם המושב במצב מקופל על מנת להרגיש את המשקל הכולל, לבדוק ברכב.

שוב, לעשות הכל לבד ללא אנשי מכירות לצידכם!
    כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם מבין הדגמים שהתחברתם אליהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו