מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל מומלץ לרכב עם כסא של צ'יקו נקסטפיט זיפ אייר וכסא של ברייטקס קליק אנד טייטרחל אודאי01/08/2024
שלום וברכה נולדה לנו ילדה שלישית ואנחנו צריכים להוסיף כסא תינוק לרכב
יש לי ילדה בת חמש וחצי במשקל 17 ק"ג והיא משתמשת בכיסא של ברייטקס קליק אנד טייט
בת שלוש עם כסא של צ'יקו נקסטפיט זיפ אייר
עכשיו כשנולדה לנו התינוקת נעזרנו בציקו נקספיט זיפ אייר לתינוקת כי הבנו שהוא מתאים מגיל לידה... אבל בפועל הוא נראה לא מתאים לגודל שלה.. השאלה היא אם ואיך ניתן לשלב סלקל שיתאים לה ברכב טויוטה קורולה משפחתית 2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא יכול לעזור לגבי התאמה לרכב
קובי סופר02/08/2024שלום רחל,
אני לא יכול לעזור לגבי התאמה לרכב. אני לא מכיר את הרכבים וגודלם. זה משהו שצריך לבדוק פיזית.
הצ'יקו נקסטפיט הוא בין הבודדים שיכול להתאים מלידה וגם יהיה נוח. כחדש הוא מגיע עם כריות הקטנה, צריך לבדוק אם השתמשתם בהם כאשר ניסיתם עם התינוקת.
לכן אני ממליץ לבדוק שוב, באם יתאים אז הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות לגדולה או האמצעית. הדגם המומלץ הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. גם ברייטקס גרואו ווית' יו קליק טייט מומלץ ביותר. הגרקו לרוב יותר זול וגם קיבל דירוג מעט גבוה יותר.
הבוסטרים ממש במעט יותר צרים מהכיסאות כך שיש סיכוי ש-3 יכנסו.
אופציה נוספת היא לרכוש סלקל, אם אין רצון לחבר לעגלה אז אני ממליץ על צ'יקו קייפיט 30, הוא לא יקר וכולל בסיס שעושה את החיים להרבה יותר קלים אבל, הבסיס תופס מקום לכן רצוי שהסלקל יהיה במושב הקדמי.
לאחר כשנה +- אז אפשר יהיה לרכוש בוסטרים לגדולות ולהעביר לקטנה את אחד הכיסאות, אז אני מאמין שיכנסו 3 מאחור.
כמובן תמיד לבדוק פיזית טרם הרכישה.
אפשר להעזר במתקינים מורשים כמו: אבי שפיר, ניתן למצוא בפייסבוק.
או טוילנד בכפר סבא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)