טיולון סינקו של ספורט ליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון סינקו של ספורט ליין
    מילי
    08/08/2024

היי, יש לך דעה בנוגע לטיולון החדש של ספורט ליין, cinco? מהצד הוא נראה משמעותית טוב, הקיפול קל ונוח, השאלה אם יש חסרונות בשימוש.
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא ממש חדש וזה בעייתי לתת חוות דעת

קובי סופר
    09/08/2024

שלום מילי,

הוא ממש חדש וזה בעייתי לתת חוות דעת. נמכר רק מספר ימים. טרם בחנתי מקרוב, זו מוצר לשוק הישראלי שלא נמכר ברחבי העולם ככה שגם ממקומות אחרים אין לי מידע לשאוב.
    בנוסף, כדי לדעת אם מוצר טוב או לא טוב אנחנו צריכים שימכר במשך שנה ככה אפשר לדעת יתרונות/חסרונות משימוש במוצר, רמת אמינות ושרידות ועוד.
    התמחור הראשוני שלו יקר.
    זה אומר שהמשתמשים הראשונים לרכוש יהיו סוג של שפני הניסוי ומהם נקבל את המידע.

ובכל זאת יש את הטוב שאני יכול לומר על המוצר: הוא מגיע מחברה טובה. סה"כ רוב העגלות והטיולונים שספורטליין משווקים ברמה טובה מאוד (אם כי גם היו דגמים שפחות היו טובים). יש להם שירות מעולה לאחר הקניה שלדעתי זה סופר חשוב. אהבתי את מנגנון שינוי המצבים, זה שרוך שמוריד משקל אבל מאפשר לשנות מצבים ביד אחת. בדרך כלל זה מצריך 2 ידיים וזה לא נוח וכאן הפטנט גם נוח וגם מקזז משקל כך שזה יתרון גדול לדעתי.

ההמלצה שלי כמו תמיד, לגשת לחנות, לא להינעל רק עליו אלא גם לבדוק עוד דגם או שניים כדי שיהיה לכם מדד והשוואה.
    לאחר מכן לשים את התינוק בכל אחד מהטיולונים, לחגור עם הרצועות בכל אחד מהם, להדק/לשחרר בהתאם לנוחות התינוק. לנייד את הטיולונים בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לנסות לשנות מצבים מישיבה לשכיבה ומשכיבה לישיבה.
    לקפל לבד, להרים במצב מקופל.
    ככה תקבלו החלטה מושכלת אם הטיולון הזה או אחד מהאחרים שתבדקו נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו