טרמפיסט LASCAL MINI לעגלת אמבטיה בייבי-בוס בובקט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טרמפיסט LASCAL MINI לעגלת אמבטיה בייבי-בוס בובקט
    שקד
    11/08/2024

שלום, יש ברשותי עגלת בייבי בוס בובקט, לקראת לידת הילד הבא (ומילואים של בעלי כך שכל ההוצאות מהגן הם עלי..), אני מחפשת טרמפיסט שאפשר להרכיב גם על עגלת אמבטיה, מהרגע הראשון.
    ראיתי פה שהמלצת הרבה על טרמפיסטים של LASCAL, אני צריכה את הכי בסיסי, הדרך קצרה יחסית ואין צורך בישיבה. האם זה יכול להתאים לעגלה שברשותי גם בשלב האמבטיה?
    אם לא אז האם יש לך המלצה נוספת? מנשא פחות פרקטי עקב בעיות גב..
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ לבדוק

קובי סופר
    11/08/2024

שלום שקד,

אני ממליץ לבדוק פיזית. זה שהלאסקל יתחבר זה בוודאות אבל הטרמפיסטים יותר בנויים לשלב הטיולון, פחות לאמבטיה. לבייבי בוס יש ידית מתארכת כך שזה משפר את המצב אבל עדיין הייתי ממליץ לבדוק פיזית.
    יש גם טרמפיסט חדש שלא היה קיים בעבר ולדעתי יותר מתאים לשלב האמבטיה, נקרא בייבי סייף UPTOWN. הוא מתחבר מהצד. יש יתרון ברור שאין בעיה עם האמבטיה וזה גם לא מפריע להורה בניוד כי זה לא באזור רגלי ההורה. מצד שני יש חסרונות: 1. הוא בצד ולכן מרחיב את העגלה. אם הניוד במקומות ממש צרים וצפופים זה בעייתי. אם יש מרחב אז אין בעיה. 2. הוא רק ישיבה, יותר נוח לתינוק אבל בגיל גדול בעייתי. אם זה לטווח הקצר אז אני לא רואה בזה חיסרון גדול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו