ספורטליין פולד, בוגבו בי 5, סייבקס מיוס, או נונה טריב?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין פולד, בוגבו בי 5, סייבקס מיוס, או נונה טריב?
    טל
    12/08/2024

מתלבטים בין סוגי העגלות. הצרכים שלנו - אנחנו בקומה 2 ללא מעלית בת"א, לכן יש צורך בעגלה למטרת התניידות עירונית, קלה, שיהיו בולמי זעזועים, גלגלים ושלדה עמידים - כדי שנוכל לשמור את העגלה גם לילד הבא. שהקיפול יהיה נוח (ביד אחת), ושהנוחות לתינוק תהיה מקסימלית. הנראות של העגלה לא רלוונטית מבחינתנו. המחיר של הספורטליין פולד משמעותית זול יותר מהעגלות האחרות, מצד שני ראינו שעשויה מאלומיניום, בעוד שאר העגלות (אם אני לא טועה) עשויות מכרום, שזה חומר עמיד יותר.

אשמח אם תוכל לעשות לי סדר בהבדלים בין המותגים שציינתי בכותרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך להתנסות פיזית עם העגלות

קובי סופר
    12/08/2024

שלום טל,

כמו שאני ממליץ לכולן כאן, צריך להתנסות פיזית עם העגלות.

לדעתי הפולד דגם לא מוצלח של ספורטליין. גם יחסית מסורבלת וקשה לקיפול, גם פחות נוחה לניוד וגם האמבטיה והמושב טיפה יותר צרים מהסיילו. מצד שני הסיילו יותר כבדות.

בין בוגבו בי, סייבקס או נונה.
    הסייבקס היחידה מה-3 ללא ידית מתארכת וגלגלים פשוטים, לדעתי זה מוריד משמעותית את נוחות הניוד. גם היחידה שלא מתקפלת עם המושב שהוא פונה אליכם. אני פחות מחבב אותה.
    הבי ותיקה מאוד אך רשמת בי 5 שכבר מזמן הוחלפה בבי 6 שגם היא ירדה מפס הייצור והוחלפה בדרגון פליי.
    אם מוצאים בי 6 אז לדעתי זו עגלה מעולה, נוחה לניוד, הקיפול לא הכי נוח אבל סה"כ בסדר אחרי שמתרגלים, גם הפתיחה לא הכי קלה בייחוד עם הטיולון וגם כאן אחרי שמתרגלים עוד סביר. האמבטיה ממש קטנה ורכה יתר על המידה. הטיולון שהוא החלק שמשמש לטווח הרחוק לדעתי מוצלח בפער על פני נונה או סייבקס כי בהן הטיולון עשוי מרשת ובבי זה פלסטיק יצוק. לדעתי פלסטיק יצוק נותן תמיכת גב עדיפה, לא שוקעים בו וגם רשת עלולה להיקרע וזה חלק שלא מכוסה באחריות.
    הנונה יקרה מאוד מכיוון שנמכרת ברשת אחת, אין תחרות ולכן יכולים לדרוש כל מחיר. לדעתי רחוקה מלהצדיק את המחיר.
    סה"כ נוחות ניוד טובה, משקל סביר, הקיפול יחסית נוח. לדעתי איכות ההרכבה לא מוצלחת. כיום שהיא כבר שנה בשוק אני יכול לראות עגלות ברחוב ולפי מה שאני רואה איכות ההרכבה פחות מוצלחת מהסייבקס או הבי לכן מבין ה-3 אני הייתי ממליץ על הבי.
    ועדיין:
    בעגלות זה מאוד תלוי בכם. לכן אני לא יכול להמליץ באופן מלא (רק לתת יתרונות/חסרונות) וגם ממליץ לא להסתמך על אף המלצה לא שלי, לא חברים/משפחה ובטח ובטח שלא אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לכם אפילו שיאמרו אחרת.
    ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
    לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.

אני כן חושב שווה להכניס לבדיקה את עגלת הבייבי בוס בובקט שלנו. (שוב אני משוחד ולא לסמוך עליי, לעשות את המבחן כפי שרשמתי). מאוד מזכירה את הבי אבל האמבטיה יותר גדולה וקשיחה, המושב יצוק מפלסטיק, אחד הקיפולים והפתיחה הכי קלים שיש, יש לה גלגלי גומי גדולים ולכן יכולת הניוד מדהימה. כמוכן היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג. הפולד 9 וחצי, הנונה והסייבקס באזור ה-10 והבי 10 וחצי.

לגבי שלדים, בכל העגלות השלדים באלומיניום אך יש רמות שונות של אלומיניום, חלק משלבים עם ברזל שזו מתכת יותר חזקה אבל יותר כבדה. נניח בבייבי בוס השלדה מאלומינום מיוחד שגם מוריד 30% במשקל וגם יותר חזק מאלומיניום רגיל (חוזק של ברזל) ולכן אנחנו נותנים 5 שנים אחריות מלאה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו