כסא בטיחות נוסף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות נוסף
    טל
    12/08/2024

היי, אשמח להתייעץ,
    הבן שלי בן 10 חודשים, וייש לנו ברייטקס בולווארד ממנו אני מאוד מרוצה, וכעת עולה הצורך לקנות כסא בטיחות נוסף לאוטו של האבא. אני רואה שאין במלאי בשום מקום את הכסאות של ברייטקס - לא מרתון ולא בולווארד - רק וואן פור לייף. אתה יודע אם לא מייצרים אותם יותר?
    בכל מקרה אשמח להמלצה לכסא אחר ברמת הבטיחות שלו, שנסגר בצורה נוחה ומשמש גם כבוסטר בעתיד
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות נוסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין מייצרים

קובי סופר
    12/08/2024

שלום טל,

עדיין מייצרים את הדגמים שציינת. למה אין להשיג? אין לי מושג צריך לברר מול היבואן.
    הוואן פחות מומלץ לדעתי, הדירוגים שלו פחות טובים.
    אם לא משיגים את הבולווארד או המרתון יש את האדבוקט אך הוא יקר מהם אבל ברמת הבטיחות שלהם.
    כמוכן יש את צ'יקו נקסטפיט זיפ שברמת הבטיחות של ברייטקס רק שאין לו את פטנט הקליקטייט של ברייטקס. זה אוצר שצריך להתקין עם האיזופיקס שזה יחסית קל אבל ממשקל 18 ק"ג של התינוק צריך יהיה להתקין עם חגורה וכאן זה פחות נוח משמעותית מהברייטקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיברתי עם היבואן

טל
    13/08/2024

תודה על המענה קובי!
    דיברתי עם היבואן- אין את הדגם בולווארד ומרתון יותר, הדגם שמחליף אותם זה הפופלר. כלומר יהיה רק אותו ואת הוואן.
    מה אתה ממליץ במקרה הזה? הייתי רוצה כסא שיתאים מגיל לידה (לילדים עתידיים בעזרת השם) אבל גם שיחזיק כמה שנים טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על אף אחד מהם

קובי סופר
    13/08/2024

שלום טל,

אם אלו האופציות לצערי אני לא ממליץ על אף אחד מהם.

הוואן נבחן במבחן השוואתי וקיבל דירוג טוב מאוד בקטגוריית כיסא שהופך לבוסטר (אני אישית פחות מחבב את הקטגוריה הזו, לדעתי הכיסאות נטו עדיפים). יש דגמים בקטגוריה הזו שקיבלו דירוג עדיף כמו גרקו טריו לכן אם רוצים כיסא משולב אז הייתי בוחר בגרקו. לגרקו יש מערכת התקנה שנקראת סנאגלוק שהיא די דומה לרעיון של הקליקטייט.

אם לא רוצים כיסא משולב אלא כיסא 0 עד 30 ק"ג כמו הבלווארד אז כמו שרשמתי, צ'יקו נקסטפיט זיפ קיבל את הדירוגים הגבוהים ביותר אפילו מעל הבולווארד (ממש במעט).
    לכן זו ההמלצה שלי. לו הייתי צריך אני לרכוש כעת וידוע לי שאין את המרתון ובולווארד אז הייתי בוחר בו ללא היסוס (אגב גם היה לילדי בזמנו).

לגבי פופלר, לצערי חדש מידי וטרם נבחן במבחן השוואתי. ככל שאנו לא יודעים את הרמה אני לא יכול להמליץ. גם שאני יודע שברייטקס חברה מעולה אבל הדירוג של הוואן מראה לנו שזה לא מדד נכון. לכן אני אישית נמנע מלהמליץ על מוצרים שטרם נבחנו.

המרתון עדיין נמכר בארה"ב. כולי תקווה שישווק שוב בארץ. אני מאמין שהיבואן יראה שהמכירות צונחות (וגם ברייטקס בארה"ב), הם יחזירו את הדגמים האלו ככל הנראה בגרסא משופרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו