כיסא בטיחות והגנה מתאונות צד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות והגנה מתאונות צד
    מיכל
    13/08/2024

שלום,

קראתי הרבה מההמלצות שלך בפורום, תודה רבה!
    מחפשת כיסא בטיחות לניובורן כשהדגש המרכזי הוא בטיחות, מוכנה להתפשר על רוחב, מחיר ועוד.
    רציתי לשאול אילו מהכיסאות שאתה ממליץ עליהם נחשבים בטוחים גם מבחינת תאונות צד, כי ראיתי שהרבה פעמים מתייחסים לתאונות חזיתיות.

תודה רבה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדגמים שאני ממליץ עליהם נבדקו גם בתאונות צד

קובי סופר
    14/08/2024

שלום מיכל,

הדגמים שאני ממליץ עליהם נבדקו גם בתאונות צד. בנוסף אני משתדל תמיד לרשום שהמבחנים נעשים במעבדות, במהירויות נמוכות ולא תמיד זה משקף את המציאות. בתאונות יש מאות זוויות פגיעה שיכולות להיות ומן הסתם במבחנים בודקים מעט מאוד.
    לכן מעבר למבחני הריסוק אני מנסה לדלות מידע כיצד הדגמים המובילים מתפקדים במציאות. לשמחתי הדירוג של הכיסאות במעבדה משקף את המציאות.

לדעתי הכיסא הכי מומלץ הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ (היה גם לידי בדור הקודם שלו). קיבל את דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר, גם במבחן המציאות מגן על תינוקות בצורה יוצאת דופן (כזו שבתאונה ההורים עם פציעות והתינוק ללא שריטה).
    הוא לדעתי גם הכי מומלץ לניו בורן בשל זווית השכיבה שלו שמאוד קרובה לסלקל. רוב הכיסאות יותר יושבים ולדעתי זה פחות נוח בחודשים הראשונים.

גם דגמי ברייטקס מרתון, בולווארד, אדבוקט קליקטייט סופר מומלצים. להבנתי (מתגובת אחד הגולשים באתר ולכן שווה בדיקה נוספת), הופסק השיווק שלהם בארץ נכון להיום וחבל. הדגמים האחרים של ברייטקס לדעתי פחות מומלצים.
    כמוכן הם שוכבים פחות טוב מהצ'יקו לכן אני נוטה להמליץ על צ'יקו אם הברייטקס לא זמינים. אם הם זמינים זה סיפור אחר, שווה גם לשקות אותם כי יש להם יתרון בנוחות ההתקנה ואת עניין הזווית ניתן לפתור חלקית עם ספוג מגביה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו