התלבטות בין עגלת ספורטליין לאינגלזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלת ספורטליין לאינגלזינה
    מאיה
    20/08/2024

היי,
    אני מתלבטת בין עגלת ספורטליין סיילו xl,
    לבין עגלת אינגלזינה אלקטה.
    חשוב לי שתהיה עגלה שתתאים לתינוק שככל הנראה יהיה גבוה מהממוצע (כמו אחותו).

תודה על המענה המקצועי בפורום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחינת גודל אין בעיה

קובי סופר
    20/08/2024

שלום מאיה,

מבחינת גודל אין בעיה. שתיהן בתקן החדש עד 22 ק"ג ככה שהמושבים יותר ארוכים ממה שהיו בעבר (וזה היה חיסרון של ספורטליין בדגמי עבר, לכן לשים לב שרוכשים עגלה משנתון חדש ושרשום באזהרות עד 22 ק"ג).
    לגבי השאר לכל אחת יתרון וחיסרון ככה שזה מאוד תלוי בכם.
    לכן אני לא יכול להמליץ באופן מלא (רק לתת יתרונות/חסרונות)
    לדוגמא המושב בספורטליין יצוק מפלסטיק ובאינגלזינה החדשות הוא מרשת, מקזז משקל ולכן האינגלזינה קלה יותר ומצד שני, לדעתי מושב רשת פחות מספק תמיכה וגם עלול להיקרע. האמבטיה של האינגלזינה גדולה ומרווחת יותר. הגגונים בסיילו מצלים יותר ככה שלכל אחת יש יתרונות וחסרונות. לכן אני ממליץ לא להסתמך על אף המלצה לא שלי, לא חברים/משפחה ובטח ובטח שלא אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לכם (אפילו שיאמרו אחרת).
    ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
    לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו