מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הלכתי לאיבוד בעולם הטיולונים...הדר24/08/2024
היי קובי,
אנחנו מחפשים טיולון לבן שנה וחודשיים,
אני מתניידת איתו כל יום באוטובוסים והנונה שלנו כבר מסורבלת לי מדי.
מבחינתי הדגשים הם על טיולון יציב וקל לתמרון, עם סל בגודל סביר (צריך להכיל תיק מחשב), מתקפל בקלות ועם ישיבה כמה שיותר זקופה. אנחנו מוגבלים לרשת מסוימת מבחינת הנחות וגיפטקארדים לכן אשאל לגבי דגמים רלוונטיים :)
קיבלתי הרבה המלצות על הספורטליין וייפר אבל נראה לי שאולי היא לא תהיה מספיק קלה לתמרון מבחינת המימדים,
אני מחפשת בנרות את הסינקו כדי להתנסות בה ואני מבינה שהיא עוד חדשה מכדי לספק חוות דעת.
ראינו בחנות את האינגלזינה סקץ' אבל להבנתי היא לא בתקן החדש של המשקל ואני מניחה שזה יכול להיות בעייתי כשיגדל?
מבחינת ההיצע של סייבקס, הטיולונים מרגישים לי לא יציבים והסל מאוד קטן.
על יויו שמעתי יותר מדי חוות דעת לגבי חוסר היציבות שלה גם.
בקיצור... הלכתי לאיבוד.
שמעתי גם חוות דעת טובות על הג'ולז אייר אבל תוית המחיר פחות קורצת לנו (כנ"ל לגבי הבוגבו באטרפליי שהתניידנו איתה בחו"ל כמעט חודש, אבל לא הרגשתי שהיא מספיק נכונה לנו כדי לשלם את המחיר).
אשמח לדעת אם יש לך תובנות או המלצות כי באמת כבר הלכתי לאיבוד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הספקתי לבחון את הטיולון החדש של ספורטליין
קובי סופר25/08/2024שלום הדר,
הספקתי לבחון את הטיולון החדש של ספורטליין ופחות אהבתי את הסינקו. מדוע?
אבל לפני כן הקדמה, בטיולונים אי אפשר לצפות לקבל מה שנקבל בעגלה. המטרה הגדולה של היצרן לייצר לנו מוצר פרקטי, קל וקומפקטי. אין נוסחאת קסם שתאפשר לי לקזז משקל מבלי לקזז דברים במוצר (בעצם יש אבל אז נוצר מוצר ממש יקר).
לכן נקודת הפתיחה של טיולונים היא מראש לא טובה.
לגבי יציבות אין מה לחפש יציבות במוצר שנועד להיות קל. צריך להקפיד לעבוד לפי הוראות יצרן: לא לתלות תיק כבד על הידית, לחגור את התינוק שלא יעמוד ואנחנו מסודרים.
לא אהבתי את הניוד של ספורטליין, הרגיש סביר אבל לא מעבר.
כמו שרשמתי בהודעה קודמת, אנחנו לא יודעים את רמת האמינות והחוזק של המוצר, את זה נדע רק בעוד מספר חודשים עד שנה.
לא אהבתי שהגב לא מגיע למצב זקוף ונוטה לאחור לכן הוא גם פחות עונה לך לאחת הדרישות.
הוייפר לדעתי מעט יותר נוח לניוד ועם גגון יותר טוב, זווית ישיבה טובה יותר והוא זול משמעותית לכן מבין השניים אני עדיין נוטה להמליץ על הוייפר.
לגבי אינגלזינה, לא בחנתי והטיולון גם לא זכה לפופולאריות לכן קשה להמליץ עליו גם.
סייבקס, רק הביזי שלהם סופר מוצלח. אני לא יודע אם בחנתם אותו. אם לא אז שווה בדיקה. מה שכן, הוא קצת כבד.
ג'ולז לדעתי פחות מומלץ או מוצלח. אני לא אוהב שכדי לשנות מצבים צריך לעשות את זה עם רוכסן. זה ממש לא נוח (בטח עם תינוק במושב), מגביל במספר הזוויות וכמו שציינת הוא יקר מאוד.
באטרפליי לדעתי לא מוצלח. נתקלתי בהמון בעיות אמינות במשלוחים הראשונים אבל אולי הדברים השתפרו במשלוחים חדשים יותר.
לדעתי היויו הרבה יותר מוצלח. הוא לא חף מחסרונות השכיבה לא מלאה, לא הכי קל לשנות מצבים בייחוד משכיבה לישיבה, הגגון לא מצל מספיק, צריך לרכוש תוספות כמו מדרך רגליים ואין מעקה.
אבל יכולת הניוד שלו מעולה, הוא קל ובעל קיפול קטן.
מבחינת אמינות אחד הטיולונים הכי אמינים שיש והוא גם הכי ותיק כך שזה אומר המון.
אם יכולים למשוך, יש יויו חדש בדרך עם שיפור של הגגון ועוד כמה דברים קטנים לכן אולי שווה המתנה. לצערי לא יודע לומר מתי יגיע בחו"ל כבר הושק. להבנתי יהיה גם יבואן חדש (סגל), אולי שווה לברר מולם צפי הגעה למרות שאני בספק אם יתנו מענה בשלב זה.
בכל מקרה, בחירת טיולון זו בחירה יותר קלה מעגלה.
יש לכם תינוק, גשו איתו לחנות, תושיבו בכל דגם רלוונטי, תחגרו, תניידו בחנות ומחוץ לחנות. תעלו מדרכה גבוה, תשימו את התיק הרלוונטי בסל. תשנו מצבים שהתינוק בפנים. לאחר כל אלו תתנסו בקיפול, הרמה במצב מקופל וכך תקבלו החלטה של איזה דגם נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה היסודית!
הדר26/08/2024מצאנו היום את הסינקו לבחינה ואכן הניוד שלו מרגיש לי הרבה פחות חלק מהאחרים שניסינו.
סייבקס ראינו רק אורפאו וקויה שלא מתאימים לנו כל אחד מסיבותיו, אבל התמרון שלהם באמת חלק מאוד, אנסה למצוא גם את הביזי. קראתי שכתבת שהמשקל שלה לא מורגש בנסיעה ואני מתעודדת כי לטעמי בסינקו המשקל מורגש, ודומה לביזי.
שוב המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכשנו את הביזי בסוף, תודה רבה!
הדר30/08/2024האמת שבהשוואה ישירה לסינקו לא הרגשתי הבדל משמעותי בניווט, יש ביניהן הבדל של 100 גרם במשקל ולמרות שהביזי פחות קומפקטית הן מתקפלות לאותו הגודל. יש לסינקו יתרונות שאין בביזי (האוורור בגב, גגון גדול יותר וחור הצצה) אבל הפור נפל בסופו של דבר על זה שנראה שהביזי פשוט נוח יותר לתינוק לישיבה, ובזכות הטריק של רצועות הכתף שלה הוא סוף סוף יושב יציב ולא נשפך הצידה. תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מאמין שתהיו מרוצים
קובי סופר31/08/2024שלום הדר,
אני מאמין שתהיו מרוצים. זו הסיבה שאני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקות הללו. ההבדל בין המוצרים בחנות ללא התינוק/משקל לעומת בחיים האמיתיים יכול להיות משמעותי ואני שמח שראיתם ובחרתם מה שנכון לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)