התרשמות מקורקינט גלובר מתקפל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התרשמות מקורקינט גלובר מתקפל
    חן
    26/08/2024

היי קובי,
    משום מה אי אפשר להגיב בהמשך לשרשור מלפני כמה שבועות אז אכתוב כאן בקצרה.
    1. הקורקינט לא באמת מתקפל. לכנות מוצר שצריך לפרק ולהרכיב במצב אחר כ-foldable זה נראה הטעיה של היצרן ומוזר שזה עובר כך. חוץ מזה אם כבר מפרקים את הכידון לצורך ניוד בתא מטען של רכב לצורך העניין, זה לא ממש משנה אם שמים את שני החלקים בנפרד או שמחברים אותם ושמים את הקורקינט מורכב במצב "מקופל".
    2. מילא צריך לפרק ולהרכיב, אבל בהוצאה של הכידון צריך להפעיל הרבה כוח, לדעתי במידה לא סבירה. מנגנון השליפה ממש בעייתי לדעתי.
    3. אני מתרשם ששיטת ההיגוי פחות אינטואיטיבית לילדה במובן הזה שכדי לפנות לא מסובבים את הכידון אלא צריך להטות אותו. כך יוצא שבפניות היא עוצרת, יורדת מהקורקינט, מסובבת אותו לצד שהיא רוצה לנסוע, עולה עליו בחזרה וממשיכה לנסוע. אני מנסה ללמד אותה איך להטות, בינתיים ללא הצלחה כל כך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות

קובי סופר
    27/08/2024

שלום חן,

1. לגלובר יש 2 קורקינטים. 1 מתקפל ואחד לא מתקפל אך ממנו ניתן לנתק את הידית לאחסון ברכב. אז אני לא יודע מה באמת רכשתם או מה סופק לכם.
    מה שכן, בדגם המתקפל, יש לחצן לסובב את הידית עד מצב מקופל. במצב מקופל אם נמשוך את הידית היא תצא מהקורקינט מכיוון שזהו גם מנגנון קיפול וגם מנגנון פירוק אבל, אם לא נמשוך את הידית החוצה היא לא תצא מעצמה. בכל מקרה לדעתי זה עדיין פתרון יעיל שכן בקורקינט שלא מתקפל פירוק הידית הרבה יותר מסובך וכך גם ההרכבה. לכן זה מתקפל, אולי לא שיא השלמות אבל לדעתי למי שמתנייד ברכב עדין זה עדיף.

2. לא כלכך ברור לי למה זה קשה. לי זה הולך ממש בקלות אבל שוב, אלא אם יש לך דגם לא מתקפל אז הפירוק יחסית קשה.
    אם יש לך מתקפל ממליץ אולי לפנות ליבואן, אולי משהו תקול, אולי צריך גירוז כי גם זה קורה אפילו במוצר חדש.
    3. שיטת ההיגוי הזו היא הטובה ביותר! נכון שבהתחלה זה נראה קשה, לא אינטאוטיבי אבל ברגע שהם לומדים אתה תבין עד כמה השיטה הזו מופלאה. בשיטה הרגילה מה שקורה זה שבכל סיבוב של ההגה בזמן נסיעה הילד יפול יחד עם הקורקינט. כמוכן השיטה בגלובר כמו במיקרו מלמד אותם לעבוד נכון עם הגוף ומשפרת מוטוריקה בצורה מדהימה. יש שמתקשים מעט בהתחלה אבל בסוף כולם תופסים את העיקרון וכמו שרשמתי בהודעה הקודמת, ברגע שהם תופסים זה אתה תראה שזו אחת הקניות הכי טובות שאפשר לעשות לילדים.
    אצלי הם עבדו עם הקורקינט הזה עד גיל 6-7 שנים ולאחר מכן המעבר לדו גלגלי היה חלק וקליל, גם לרולר בליידס המעבר היה די קליל מכיוון שהקורקינט לימד אותם איך לעבוד עם הגוף, איך לשמור שיווי משקל וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו