רכישת עגלת בוגבו דרגונפליי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת עגלת בוגבו דרגונפליי
    אור
    27/08/2024

קובי שלום
    הבת שלי חושבת לרכוש עגלת בוגבו דרגונפליי בבתאם לבמלצת חברות שלה.
    אודה תחוות דעתך בנדון.
    תודה , אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמלצה שלי לבדוק

קובי סופר
    27/08/2024

שלום אור,

ההמלצה שלי לבדוק לבד. אני תמיד ממליץ לא להסתמך על המלצות חברות, בטח לא על אנשי מכירות בחנויות השונות, לא על טרנדים ולא על משפעניות שמקבלות מוצרים חינם כדי לקדם אותם.
    כמוכן גם לא להסתמך עליי. אני רק יכול לתת דגשים של מה יתרון ומה חיסרון לדעתי.

בדרגונפליי לדעתי יש 2 חסרונות מרכזיים (מלבד המחיר היקר).
    1. המושב שלה מאוד צר ביחס לעגלות אחרות. ילדים באחוזון גבוה או בחורף עם לבוש עבה, בטח בגיל מתקדם לדעתי ישבו שם בצפיפות.
    2. הקיפול שנראה קל לדעתי ממש לא קל, להורה נמוך יהיה עוד יותר קשה. צריך להרים את הידית ממש גבוה וכבר נתקלתי ברחוב באמהות שהסתבכו עם הקיפול ובמשך דקות ארוכות נלחמו בעגלה.

ההמלצה המרכזית שלי היא להתנסות לבד!
    מה זה אומר?
    לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
    אני ממליץ להוסיף עוד עגלה שניים להשוואה כך יהיה לכם מדד.
    לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.

לגבי עניין הרוחב שציינתי כחיסרון, זה קצת יותר בעייתי לבדוק. אם יש במשפחה אחיין בין שנה + זה יכול להיות מעולה. אם אפשר לגשת לחנות, להושיב אותו במושב הדרגונפליי, שוב כמו בבדיקה לעשות השוואה מול דגם או דגמים נוספים ולראות אם זה קריטי לכם או לא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו