טיולון אינפנטי CITY GO

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון אינפנטי CITY GO
    מיכל
    03/09/2024

שלום רב,
    ראיתי טיולון חדש של אינפנטי בשם CITY GO ואני שוקלת לרכוש אותו עבור התינוק שלי (9ח) לצורך נסיעה לחו"ל. מה דעתך עליו בהשוואה לטיולונים קומפקטיים אחרים בשוק? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון אינפנטי CITY GO

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא יחסית חדש

קובי סופר
    07/09/2024

שלום מיכל,

הוא יחסית חדש ולכן קשה לתת מידע לגבי שרידות ואמינות.
    ממה שראיתי לדעתי יש אלטרנטיבות יותר מוצלחות בשוק.
    הבעיה שהן יותר יקרות או הקיפול יותר גדול.
    ביחס למחיר האינפנטי נראה לי סביר, הוא יחסית צר ויכולת הניוד די בינונית.
    לדעתי בטווח המחיר ספורטליין וייפר עדיף עליו אבל הוא כבד יותר וגדול יותר בקיפול.
    מעליהם במחיר יש את סייבקס ביזי שהוא גם מעט יותר כבד ומעט יותר גדול בקיפול (אבל יותר מרווח לתינוק וגם הרבה יותר נוח לניוד, לדעתי גם יהיה הרבה יותר עמיד ואמין לאורך זמן).

בכל מקרה לגבי טיסה, לא בכל חברה יאפשרו לכם לעלות עם כל טיולון. ההמלצה שלי לבדוק את מידות הטרולי המאושרות של חברת התעופה איתה אתם טסים. לאחר מכן לבדוק את הטיולונים הרלוונטיים במצב מקופל אם הגודל גדול ממידות הטרולי המאושרות אז קיים סיכוי גדול שלא תוכלו לעלות עם הטיולון למטוס אבל זה לא כזה נורא, מוסרים בעליה למטוס וזה נשלח לבטן המטוס וברוב המקרים מקבלים מיד בירידה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו