התלבטות לגבי כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי כיסא בטיחות
    נטע
    05/09/2024

היי,
    מתלבטת בנוגע לכמה כיסאות בטיחות ומתקשה להחליט אם לקנות תקן אמריקאי או אירופאי I-SIZE. אשמח לייעוץ, תודה!
    אלו הכיסאות:
    Britax SWIVEL 360
    Britax POPLAR
    Chicco NextFit Zip Max
    Fit360 ClearTex Chicco
    Joie I Spin 360

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי כיסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אישית בעד תקן אמריקאי

קובי סופר
    07/09/2024

שלום נטע,

אני אישית בעד תקן אמריקאי. הסיבות המרכזויות הן כי התקן פחות רלוונטי, יש גופים פרטיים שעושים בדיקות הרבה יותר מחמירות ממכוני התקנים. כמוכן בארה"ב תביעות הן דבר מאוד נפוץ ולבטח מוצר כמו כיסא זה סיפור סופר יקר (והחברות מחוייבות לביטוחים סופר יקרים
    ), במקרה ויש בעיה בכיסא אז עלות הביטוח תגדל. לאור אלו היצרנים שמוכרים בארה"ב לא מקלים ראש. אין שם אף כיסא מדבקה סיני כפי שיש באירופה. לכן אם הייתי צריך אני לרכוש זה היה הצ'יקו נקסטפיט זיפ מקס שהוא קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר בארה"ב. יחד איתו יש 3 דגמי ברייטקס אך לצערי כרגע ברייטקס הפסיקו את הייצור שלהם נכון להיום.
    הפופלר טרם נבחן במבחן השוואתי ולכן אני לא יכול להמליץ עליו.
    כל כיסאות ה-360 מקבלים דירוגים פחות טובים מאלו שלא מסתובבים לכן אני הייתי מוותר על הגימיק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו