הפסקת מכירת כיסא בטיחות בולווארד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הפסקת מכירת כיסא בטיחות בולווארד
    אור
    08/09/2024

היי קובי, מה שלומך? חיפשתי לרכוש כיסא מסוג ברייטקס בולווארד והבנתי שהפסיקו לייצר אותו כי יש דגם חדש - פופלר. הדגם לא עבר עדיין מבחני ריסוק חיצוניים ולכן אין סיכוי שארכוש את התחליף הזה. אשמח לקבל המלצה לכיסא בטיחות אחר הכי בטיחותי ועם תוצאות טובות במבחני ריסוק. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן לצערי ברייטקס הפסיקו את היצור

קובי סופר
    08/09/2024

שלום אור,

אכן לצערי ברייטקס הפסיקו את היצור של הבולווארד וגם מרתון ואדבוקט קליקטייט. דיברתי עם מנהל המכירות שלהם. ייתכן והם הבינו שעשו טעות ואולי יחזרו לייצר אבל נכון לכרגע זה לא רלוונטי. נכון לגבי הפופלר, טרם נבחן במבחן השוואתי וגם הוואן לייף לא קיבל דירוג ברמת הבולווארד.
    לאור כל אלו ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס. הם קיבלו את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר (אפילו במזעריות מעל ברייטקס). לדעתי זה גם הכיסא הכי נוח שיש בייחוד אם רוכשים לניו בורן.
    לו הייתי צריך לרכוש זו הייתה הבחירה שלי וייתכן שגם אם ברייטקס עדיין היה אופציה עדיין, הייתי בוחר בצ'יקו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו