מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת כיסא בטיחות לילדה בת שנתייםתאיר08/09/2024
היי מחפשת כיסא בטיחות לבת שלי בת שנתיים.
עד עכשיו היתה בדונה.
בעיקרון אין לי צורך בכיסא מגיל לידה כי יש לי את הדונה.
שמעתי המלצות על גרקו אך לא מצליחה לבחור דגם..(חשבתי אולי כיסא שמתכוונן לכמה מצבים כדי שיהיה נח לשינה, או שאולי היא תתרגל לשינה בישיבה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש 2 אפשרויות
קובי סופר08/09/2024שלום תאיר,
יש 2 אפשרויות.
1. או לרכוש כיסא בטיחות או כיסא בטיחות שגם הופך לבוסטר (לדעתי גימיק מיותר).
2. לרכוש בוסטר עם רצועות (בניגוד לכיסא שהופך לבוסטר כאן מדובר במוצר שבאמת תשמשו בו כבוסטר. בכיסא שהופך לבוסטר הרוב לא הופכים מכיוון שזה בומבסטי ולא פרקטי).
אני נוטה להמליץ על האופציה השנייה. מכיוון שלדעתי כיסא ישמש ל-3 עד 4 שנים במקרה הטוב. בוסטר רצועות ישמש עד גיל 12 אפילו. בוסטר רצועות גם יותר זול וגם יותר צר במעט מכיסא. עתידית אם יהיה עוד ילד זה יתרון.
הדגמים הכי מומלצים הם גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוג
או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
שניהם עם דירוג בטיחותי מצוין, הגרקו עם דירוג טיפה טוב יותר אך לא משמעותי. לרוב הוא יותר זול כך שהנטייה שלי להמליץ עליו.
אם תבחרו באופציה הראשונה אז הכיסא המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ או אם תרצו כיסא שהופך לבוסטר, גרקו טריו הוא המומלץ ביותר בסגמנט הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת, מחפשת דגם קצת יותר זול
תאיר10/09/2024תודה רבה!
ומה לגבי גרקו טרנזישן? מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ירידה במחיר = ירידה ברמת הבטיחות
קובי סופר10/09/2024שלום תאיר,
ירידה במחיר = ירידה ברמת הבטיחות.
הטרנזישיין קיבל דירוג טוב אבל לא ברמה של 2 הדגמים שציינתי. מהזולים דעתי שהוא האופציה הטובה ביותר אבל אם ניתן לרכוש את אחד מהשניים האחרים זה יהיה עדיף. אולי לקראת אוקטובר והחגים הם יהיו במבצעים ומחירם ירד אז אולי שווה מעט להמתין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)