בחירת כיסא בטיחות לילדה בת שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת כיסא בטיחות לילדה בת שנתיים
    תאיר
    08/09/2024

היי מחפשת כיסא בטיחות לבת שלי בת שנתיים.
    עד עכשיו היתה בדונה.
    בעיקרון אין לי צורך בכיסא מגיל לידה כי יש לי את הדונה.
    שמעתי המלצות על גרקו אך לא מצליחה לבחור דגם..(חשבתי אולי כיסא שמתכוונן לכמה מצבים כדי שיהיה נח לשינה, או שאולי היא תתרגל לשינה בישיבה..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש 2 אפשרויות

קובי סופר
    08/09/2024

שלום תאיר,

יש 2 אפשרויות.
    1. או לרכוש כיסא בטיחות או כיסא בטיחות שגם הופך לבוסטר (לדעתי גימיק מיותר).
    2. לרכוש בוסטר עם רצועות (בניגוד לכיסא שהופך לבוסטר כאן מדובר במוצר שבאמת תשמשו בו כבוסטר. בכיסא שהופך לבוסטר הרוב לא הופכים מכיוון שזה בומבסטי ולא פרקטי).

אני נוטה להמליץ על האופציה השנייה. מכיוון שלדעתי כיסא ישמש ל-3 עד 4 שנים במקרה הטוב. בוסטר רצועות ישמש עד גיל 12 אפילו. בוסטר רצועות גם יותר זול וגם יותר צר במעט מכיסא. עתידית אם יהיה עוד ילד זה יתרון.
    הדגמים הכי מומלצים הם גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוג
    או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
    שניהם עם דירוג בטיחותי מצוין, הגרקו עם דירוג טיפה טוב יותר אך לא משמעותי. לרוב הוא יותר זול כך שהנטייה שלי להמליץ עליו.

אם תבחרו באופציה הראשונה אז הכיסא המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ או אם תרצו כיסא שהופך לבוסטר, גרקו טריו הוא המומלץ ביותר בסגמנט הזה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת, מחפשת דגם קצת יותר זול

תאיר
    10/09/2024

תודה רבה!
    ומה לגבי גרקו טרנזישן? מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במחיר = ירידה ברמת הבטיחות

קובי סופר
    10/09/2024

שלום תאיר,

ירידה במחיר = ירידה ברמת הבטיחות.
    הטרנזישיין קיבל דירוג טוב אבל לא ברמה של 2 הדגמים שציינתי. מהזולים דעתי שהוא האופציה הטובה ביותר אבל אם ניתן לרכוש את אחד מהשניים האחרים זה יהיה עדיף. אולי לקראת אוקטובר והחגים הם יהיו במבצעים ומחירם ירד אז אולי שווה מעט להמתין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו