התלבטות - עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות - עגלה ראשונה
    אבי
    08/09/2024

קובי שלום ,
    אנחנו לפני קנייה של עגלה ראשונה וצריכים הכוונה . זקוקים לעגלה קלה בגלל ריבוי מדרגות בבית . כמו כן חשוב שתהיה קלה לתפעול ולקיפול בגלל הגובה של אשתי . מהתנסויות בחנויות הנונה טריב נראית כמי שהכי מתאימה לנו . האם יש המלצות על עגלות אחרות לשימושים שלנו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות - עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו

קובי סופר
    09/09/2024

שלום אבי,

הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו.
    הטריב סה"כ עונה טוב לדרישות אך לדעתי יקרה מכיוון שאין תחרות.
    הבייבי בוס שלנו גם תעלה משמעותית פחות ולדעתי גם תקבלו מוצר יותר טוב.

יש לנו 2 דגמים שיכולים להתאים לדעתי.
    דגם בובקט דומה מאוד לטריב ברעיון, גלגלי גומי איכותיים, משקל קל כאשר הבובקט שלנו שוקלת כמעט 2 ק"ג פחות מהטריב וזה מאוד משמעותי לדעתי. מעבר למשקל זה יוצר יכולת ניוד עדיפה, המושב אצלנו יצוק מפלסטיק ולא מרשת, לדעתי זה גם מספק תמיכה עדיפה, גם עדיף בחורף. הגגונים אצלנו יותר גדולים ויש 5 שנות אחריות. לכן אני חושב שבסך הכלל תקבלו יותר ותשלמו פחות ולדעתי אין מושלם מזה.
    יש לנו גם דגם פנתר שזהה לבובקט רק שוקל 2 ק"ג פחות מה שהופך אותה לאחת העגלות הקלות בעולם והקלה בעולם עם גב יצוק מפלסטיק וידית מתארכת (בעגלות קלות אחרות אין ידית מתארכת, אין גב מפלסטיק או שהמושב חד כיווני).
    להבדיל מהבובקט הגלגלים יותר קטנים לכן זה מאוד תלוי בכם. אם הניוד עירוני היא תעשה את העבודה. אם צריך מעבר אז עדיף את הבובקט.

בכל מקרה אני תמיד ממליץ לא להאמין לאף אחד כולל לי. בסוף לכולם יש אינטרס למכור מה שטוב לנו לכיס כך שאולי אני לא אמין ומן הסתם כך בחנויות השונות!
    לכן הדבר היחיד שכן אני ממליץ לאמץ:
    זה להתנסות בהן לבד ואולי להוסיף עוד דגם להשוואה.
    צריך לעשות מבחן פשוט:
    לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
    אני ממליץ להוסיף עוד עגלה שניים להשוואה כך יהיה לכם מדד.
    לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.
    המבחן נותן מדד מלא איך יראה היומיום שלכם עם העגלה וכאשר עושים לפי המבחן ולא עם עגלה ריקה בחנות ממוזגת, אז מקבלים תמונה אמיתית וכך ההחלטה יותר קלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו