עגלת פולד ספורטליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת פולד ספורטליין
    מעין
    09/09/2024

שלום,
    רציתי לשאול איך דגם פולד של ספורט ליין?
    חשבתי עליו בגלל הקיפול הנח והקומפקטי שלו .
    אנחנו מתניידים בעיקר בתוך עיר בדרכים רגילות אז לא מחפשים גלגלים גדולים.
    אבל בכל זאת אשמח לשמוע אם יש לו איזהשהם חסרונות משמעותיים.

אם לא זה, חשבנו על הדגם סיילו 24 שנמכר עכשיו בהנחה משמעותית...
    אשמח לשמוע על הדגמים, תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת פולד ספורטליין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות מחבב את הפולד

קובי סופר
    09/09/2024

שלום מעין,

אני פחות מחבב את הפולד. לדעתי הסיילו בייסיק או הדגמים בגרסאות הגימור היותר גבוהות עדיפים. החיסרון שכל דגמי הסיילו יותר כבדים מהפולד ורוחב השלדה רחב יותר (מצד שני הן יותר מרווחות לתינוק).
    הפולד לדעתי פחות נוחה לניוד, משמעותית פחות נוחה לקיפול ופתיחה ולפי מה שאני רואה בחנויות, דגמי הסיילו מראים אמינות עדיפה יותר.
    לכן אם הפרש המשקל ורוחב הגלגלים לא קריטי לכם, הייתי ממליץ על הסיילו.

אם רוצים משהו בסגנון הפולד (אפילו יותר קלה ועם רוחב שלדה יותר צר), עם מנגנון קיפול דומה לסיילו + רוחב דומה לסיילו, הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. החסרונות שהיא יותר יקרה מהפולד או הבייסיק. היא פחות נפוצה בחנויות מכיוון שהיא נמכרת בעיקר במגזר החרדי שם לדעתי כיום זו העגלה הכי נמכרת. צריך גם לקחת בחשבון שמקבלים 5 שנות אחריות מלאות (לעומת שנה בספורטליין) + כל הבדים יורדים בכביסה (בספורטליין לא הכל יורד).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיילו בייסיק

מעין
    11/09/2024

תודה רבה
    כשאתה אומר גירסאות ברמת גימור טובה יותר אתה מתכוון מבחינה חיצונית?או אכותית?
    מה שראיתי שאין בביסייק זה את הפתחי איוורור באמבטיה עצמה.
    ולא הצלחתי להבין אם גם בדגם הזה המשענת של הטיולון יכולה להתארך...
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לבדוק פיזית

קובי סופר
    11/09/2024

שלום מעין,

אני תמיד ממליץ לבדוק פיזית.
    כך תראו אם ההבדלים בין הבייסיק לאחרות משמעותיים לכם.
    צריך לזכור שיש בייסיק בתחתית ויש עד סיילו Q מספר גרסאות שונות. ככל שעולים בגרסא מקבלים דברים נוספים כמו גלגלים יותר איכותיים, יותר גדולים, קפיצים יותר גדולים, פתחי איוורור ואם אני לא טועה גב מתכוונן יש רק בגרסאות היקרות יותר.
    מה שכן, ככל שנעלה בגרסא כך גם נשלם יותר אבל מה שיותר בעייתי זה שהמשקל יעלה בצורה משמעותית. לכן אני אישית ממליץ ללכת על גרסאת הXL. גם מקבלים גלגלים יותר איכותיים מהבייסיק וגם פתחי אוורור ועדין נשארים על משקל סביר.
    אבל עדיין. ממליץ לבדוק פיזית. אולי תראו שבגרסאות היקרות יש דברים שחשובים לכם ואתם יכולים להתמודד עם המשקל והמחיר.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו