איזה עגלות מומלצות לצמודים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזה עגלות מומלצות לצמודים
    נועה
    09/09/2024

שלום,
    איך היית מציע להתנהל מבחינת עגלות בצמודים? כשהגדולה תהיה בת שנה וחצי.
    כרגע יש לנו עגלה משולבת פג פרגו ויוצ'ה אני מרוצה ממנה בגדול אבל תופסת את כל הבגז', עם צמודים עדיף עגלת תאומים אולי? אמבטיה לתינוק וטיולון סופר קומפקטי לגדול יותר? איך מומלץ להתנהל ואשמח גם להמלצות פרקטיות על עגלה / עגלות שיכולות לשרת את הסיטואציה הזו תודה רבה

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה מאוד תלוי בכם

קובי סופר
    10/09/2024

שלום נועה,

זה מאוד תלוי בכם. בשוק יש מלא פתרונות.
    ניתן ללכת עם מנשא עם התינוק ובטיולון עם הגדולה עד שלב מסויים. לאחר מכן התינוק יעבור לעגלה/טיולון והגדולה לטרמפיסט שמתחבר לעגלה/טיולון. כלכלית זה הפתרון הכי טוב ולחלק גם בפן הפרקטי.

כמובן שאפשר לרכוש עגלות אחים יעודיות (אין הרבה כאלו בשוק). מושב אחד עם שכיבה טובה והשני בזווית ישיבתית. הקיפול מעט גדול מעגלת יחיד וגם המשקל מעט יותר כבד.

והפתרון שהרוב עושים, רוכשים עגלת תאומים. כאן שני הילדים מקבלים מושב טוב וזהה (אמנם מעט צר מעגלת יחיד). המשקלים של עגלות תאומים סבירים ויש כאלו ששוקלות אף פחות מהפג. הקיפול מעט גדול מעגלה יחד אך לא בהרבה.
    הפלוס כאן שמרגע שהגדולה עצמאית, אפשר למכור את העגלה ולהחזיר חלק גדול מההשקעה. יש ביקוש גדול יחסית לעגלות תאומים יד שניה, זאת מכיוון שהרוב יודעים שהשימושים בהם יחסית קצרים כך שאפשר לקבל עגלה כמעט חדשה במחיר נמוך.

לגבי המלצות, בתאומים אני ממליץ על עגלות צרות כדי שיהיה קל להתנייד. אני נוטה להמליץ על ולקו בייבי סלים טווין, אנחנו מייבאים את הדגם, לדעתי עגלת התאומים הכי טובה ופרקטית שיש. עדיין לא נפוצה בהמון חנויות והמחיר לא הכי זול, מבין העגלות הצרות אבל המחיר סביר.
    אפשר ללכת על ביבה קוקו שעולה כ-700 שקלים פחות, עגלה דומה אך רוחב השלדה רחב ב-5 ס"מ. זה גם משפיע על גודל הקיפול וגם יש מעברים שהרוחב הזה לא עובר בהם.

לגבי עגלות אחים, אין הרבה בשוק, לדעתי כיום זה רק ג'ואי ואני פחות מחבב את הדגם והסגנון אך ביחס לתאומים, הג'ואי זול משמעותית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו