סלקל - ציקו קייפיט 30 חסר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל - ציקו קייפיט 30 חסר
    אורטל
    09/09/2024

היי קובי,
    אשמח לעזרתך.
    אני מחפשת סלקל לילד שלישי - בתקווה שיתחבר לאחת העגלות שיש לי או לחילופין להשתמש בדונה.
    יש לי עגלת מאמס אנדפאפס ארמדילו פליפ שרכשתי ב-2017 ובזמנו הזמנתי מחו"ל מתאמים עבור לסלקל ציקו קייפיט 30. הסלקל הזה לצערי כבר לא קיים היום בארץ.. ולא מצאתי תחליף שלו - ידוע לך משהו בעניין?
    בנוסף יש לי טיולון של טאיטאי גם מאותה שנה - שהגיע בזמנו עם מתאם לסייבקס אבל הסלקלים של סייבקס בזמנו לא היו בדירוג בטיחותי מספק או שהיו עם 3 נקודות עגינה בלבד ולא הרגיש לי מספיק טוב. ייתכן שהיום יש סייבקס טוב (בתקווה שעדיין יתאים..)
    מה אתה יכול להמליץ בהינתן האילוצים?
    ראיתי המלצה שכתבת בפורום ביוני האחרון אך לצערי נראה שכל הדגמים שציינת חסרים בארץ משום מה או נמכרים ללא בסיס כך שזה לא רלוונטי לנו..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל - ציקו קייפיט 30 חסר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סלקל דומה לקייפיט

קובי סופר
    10/09/2024

שלום אורטל,

אין סלקל דומה לקייפיט. אם יש דרך, אפשר כמובן לרכוש מארה"ב.
    לצערי למרות שמדובר בסלקל הטוב בעולם לדעתי (וגם בטיחותית במשך שנים מוביל הדירוג בארה"ב. כיום במקום השני אך עדיין עם דירוג יוצא דופן). בנוסף המחיר שלו ממש מעולה יחד עם בסיס אבל בארץ כשל כישלון די מוחלט. הסיבה: הוא לא מתחבר לאף עגלה וגם אם כן, צריך לעשות שמיניות כדי להשיג מתאם.

סייבקס בתקינה אירופאית לכן הם עם 3 רתמות, לדעתי בחלק מהדגמים עברו ל-5. ההמלצה מיוני לא השתנתה. הבעיה שכיום הפריט שנקרא כבר לא כלכך מבוקש. הדונה לקחה המון מכירות מצד אחד, מהצד האחר מחצית מההורים מתחילים ישר עם כיסא בטיחות לכן הפריט סלקל לא כלכלך כלכלי ליבואנים השונים.

אני ממליץ לאגד רשימה של דגמים רלוונטיים לכם ולפי זה אתן המלצה מה הבטיחותי מבין כולם.
    אני אם הייתי צריך לבחור מבין כל מה שנמכר בארץ ויכול להתחבר לביבה, הייתי בוחר בג'ואי אייג'ם 3 עם בסיס. הוא קצת יקר אבל לדעתי גם מבחינת נוחות וגם בטיחות הוא הואפציה הטובה ביותר. ועדיין המחיר סביר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו