מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לטיולון הכי קומפקטידור שהם-גת17/09/2024
שלום, מתלבטת בין כמה סוגים ומינים -
חשוב לי נסיעה חלקה, שינוי מצבים לא עם שרוך וקיפול ביד אחת
אבל הכי משמעותי המשקל והגודל המקופל, אני מתלבטת בין:
אינפנטי - מון או מילאנו
מונה - רובסטו או זיפי
טוויגי - בלטימור או ווינג גאפ
טיק טאק מום
אשמח מאוד לעזרה לבחירה או השוואה ביניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיולונים אתם יכולים לעשות את ההשוואה לבד
קובי סופר17/09/2024שלום דור,
בטיולונים אתם יכולים לעשות את ההשוואה לבד.
ניתן לגשת עם התינוק לחנות, להושיב בכל דגם רלוונטי, לחגור לבד את התינוק ולנייד בחנות ומחוץ לחנות, לפתוח את הגגון למקסימום לראות איך וכמה מצל. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לשנות מצבים משכיבה לישיבה ולהפך. לקפל לבד, להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב וכך תראו מה נכון לכם ולתינוק. בניגוד לעגלות זו הבדיקה הכי טובה, לא צריך אותי או איש מכירות או המלצות.
מה שכן, לקחת בחשבון שטיולונים עם גב מכאני ולא שרוך הם יותר כבדים מכאלו עם שרוך, המערכת הזו מוסיפה משקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, וספציפית לגבי הבדלים?
דור18/09/2024יש דברים שחשוב לשים לב אליהם בהבדלים בין הדגמים הספציפיים, או מומלצים יותר או פחות? שווי מול תמורה מומלץ יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני בטוח שברגע שתעשו כפי שרשמתי
קובי סופר19/09/2024שלום דור,
אני בטוח שברגע שתעשו כפי שרשמתי, אתם תגלו לבד מה שווה יותר ומה פחות.
רשמת יותר מדי דגמים מכדי שאתחיל לרשום במה כל אחד טוב ובמה פחות מול דגם אחר. זה רק יוביל לבילבול גדול שלכם.
מניסיון שלי, מבחן המציאות יוביל אתכם בדיוק למוצר הנכון.
לגבי תמורה כולם פחות או יותר באותו טווח מחיר ואם יש הפרשים הם לא רציניים כך שזה נטו עניין של למצוא מה נכון לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)