Kinderkraft I grow כסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Kinderkraft I grow כסא בטיחות
    קובי
    17/09/2024

היי קובי

האם אתה ממליץ על קינדרקרפט איי גרו? כסא בטיחות לגיל 10חודשים ומעלה

קצת הפריע לנו שהרתמת בטיחות היא 3 נקודות ולא 5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Kinderkraft I grow כסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה 5 נק'

קובי סופר
    19/09/2024

שלום קובי,

זה 5 נק'. לא קיימים כיסאות עם 3 נק'.

בכל מקרה גם כאן זה מוצר שלא נבדק במבחן השוואתי ולכן איני יכול להמליץ עליו.
    לדעתי אם הגעת למחיר הזה הייתי מוסיף עוד קצת וקונה צ'יקו נקסטפיט זיפ. דירוג בטיחות הגבוה ביותר. במושבי בטיחות לא ממליץ לחפש הרפתקאות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה שאין גם קשירה באיזור החזה

קובי
    19/09/2024

אני חושב שקוראים לזה קשירה אירופאית כי זה תקן אירופאי

שאתה אומר מבחן השוואתי הכוונה מול כיסאות אחרים בשוק?

שהשכרנו רכב ביוון ואמרו לנו שכל הכסאות של קינדרקפט עוברים מבחנים. נתקלנו בכסא הזה באחת הרשתות בישראל והוא נראה לנו במיוחד כי הוא 360 ואנחנו מעדיפים כסא כזה לרכב סבא/סבתא אבל עדיין שיהיה ברמת בטיחות טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תפס בית חזה זה לא קשור למספר רתמות

קובי סופר
    19/09/2024

שלום קובי,

זה תפס בית חזה זה לא קשור למספר רתמות.
    זה נדרש בתקינה אמריקאית ולא באירופאית.
    היתרון שזה תופס יותר טוב את התינוקות,בייחוד בחורף עם לבוש עבה. ההמלצה לחגור את התינוקות במינמום ביגוד כלומר ללא מעילים או חרמוניות. בסוף הרתמות צריכות להיות הדוקות על התינוק. הבעיה שלמרות ההמלצה רוב ההורים לא פועלים כך וחוגרים עם מעיל. אז תפס בית החזה משמש כהגנה נוספת שהתינוק לא יעוף דרך הרצועות במקרה של תאונה. יש סרטונים רבים ביוטיוב שמראים טוב יותר מההסבר שלי בטקסט.

לגבי מבחנים. נכון, כל מותג וקינדרקראפט זה מותג אירופאי ולא מוצר מדבקה כמו בדגמים שרשמתי. עדיין יש מבחני תקינה שכולם עוברים גם הסיניים. ויש מבחנים של גופים חיצוניים. באירופה ADAC זה המוביל. הדגם שציינת טרם נבחן במבחן ההשוואתי שלהם לכן כמו שרשמתי, איני יכול להמליץ. דגמים אחרים שכן נבחנו קיבלו דירוגים בינוניים אבל זה כבר כל דגם לגופו ולא רלוונטי מה דגם א' קיבל כאשר אנחנו רוצים את דגם ב'.
    כמו שרשמתי, צ'יקו נקסטפיט זיפ לדעתי הוא הטוב ביותר. לו אני צריך לרכוש כיום כיסא זו הבחירה שלי. הוא לא זול אבל הוא ל-4 עד 6 שנים כך שביחס לזמן שימוש המחיר הוגן, אולי גם יהיה במבצעים לחגים.
    אני לא מסתכל על כיסא סבא/סבתא או כיסא שני או שלישי. תאונה יכולה להתרחש בכל עת ובכל מקום אין לנו שליטה על זה ברוב המקרים. לכן עדיף שהילדים יהיו בכיסא ברמת בטיחות גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו