מחפשת כסא בטיחות הכי קל לילדים בני שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת כסא בטיחות הכי קל לילדים בני שנה
    חן
    18/09/2024

אני מחפשת כסא בטיחות מגיל שנה קל משקל.

אני גרה בקיבוץ ולכן אין לי רכב צמוד, צריכה לשנע את הכסא כל פעם לרכב אחר ואני עם תאומים.
    מחפשת כסא בטיחות הכי קל שיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא כזה פשוט ועניין המשקל הוא הפחות בעייתי כאן

קובי סופר
    19/09/2024

שלום חן,

זה לא כזה פשוט ועניין המשקל הוא הפחות בעייתי כאן.
    לנייד כיסא מרכב לרכב מצריך פירוק מרכב אחד, סחיבה שכמו שציינתי זה החלק הפחות בעייתי כאן, התקנה מחדש שזה החלק הבעייתי. אם נתקין לא נכון ויותר מ-70% מההורים מתקינים לא נכון, כל הכיסאות לא שווים כלום גם אם הם הבטיחותיים בעולם.
    לצערי גם כרגע לא משווקים דגמים בסיסיים של אוונפלו או קוסקו שהם קלים מאוד מבחינת משקל וברמת בטיחות גבוהה. למרות זאת גם אם היו זמינים הייתי מזהיר מכיוון שההתקנה שלהם סופר קשה ומסובכת למי שאין ידע בהתקנת מושבים.

יש לדעתי 2 אפשרויות:
    1. לרכוש 4 מושבים ושבכל רכב יהיה לנו מושב קבוע, לא צריך להתעסק עם העברות, פירוקים והתקנות. החיסרון שזה מכפיל את ההוצאה ולצערי אם רוצים גם מוצר ברמת בטיחות גבוהה, ההוצאה לכל מושב תהיה גבוהה. עדיין לו אני הייתי צריך להיות במקומכם הייתי בוחר באופציה הזו.

2. לרכוש מושבים שקל לפרק ולהתקין. כל סדרת קליקטייט של ברייטקס כזו, גם גרקו עם מערכת סנאגלוק. גם כאן אלו כיסאות יקרים, ברייטקס כרגע הפסיקו לשווק את שלושת הדגמים המובילים שלהם מבחינה בטיחותית כך שרמת הבטיחות בעייתית. דגם הפופלר החדש טרם נבחן ולכן אין ידע עד כמה בטיחותי הוא. יש לו יתרון שהוא צר אז זה יתרון ענק כאשר צריך להתקין 2 יחד ובעתיד אם נצטרך 3 מושבים זה יאפשר לנו. ברייטקס מקבלים דירוגים גבוהים באופן קבוע כך שאין כאן סיכוי גבוה שנרכוש משהו נחות. אם כי לא בטוח שזה יהיה בטופ, עדיין קלות ההתקנה זה יתרון משמעותי עבורכם לכן אם הולכים על האופצה הזו, הייתי בוחר ב-2 פופלר למרות המחיר היקר של כל אחד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו