טיולון סינקו או ביזי?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון סינקו או ביזי?
    רחלי
    18/09/2024

הי קובי, אשמח לעזרתך.
    לאחר קריאה בפורום פעלתי לפי ההנחיות שלך לבחירת טילון עשינו מגוון ניסוים בחנות ובחנו מגוון רחב של טיולונים
    והגיעו לגמר סינקו וסייבקס ביזי.
    אך אני לא יודעת מה לבחור מבניהם ואפרט כדי שאולי תוכל לעזור לי בבקשה.
    ביזי- מרגישה יותר חזקה והניוד יותר קל, מנגנון הרתמות ממש נוח והרצועות יושבות יותר טוב על התינוקת.
    חסרונות: מנגנון החוט מאחור מאד קשה להעלאה עם התינוקת ודורש 2 ידיים והתכופפות, ידית אחיזה מעט גבוהה.
    סינקו- קיפול יותר קל, מנגנון השכיבה מאחור ממש פשוט לתפעול ביד אחת, גגון יותר גדול, ידית אחיזה יותר נמוכה.
    חסרונות- מנגנון הרצועות לא ממש נוח להקטנה והרחבה, לא הצלחתי בחנות להקטין את הרצועות ככה שהתינוקת ישבה בצורה טובה[ היה איזה אבזם של החנות שהפריע גם] ואני חוששת שהתינוקת תדע בהמשך לצאת מהרצועות כי לא יהיו הדוקות.
    **שורה תחתונה** ההכרעה היא בין מנגנון השכיבה לבין רצועות הישיבה.
    מניסיונך במה משתמשים יותר? האם יותר חשוב שיהיה נוח להוריד ולהעלות את התינוק או שהרצועות ישבו טוב ויהיה נוח להקטין ולהגדיל?
    אודה מאד מאד לניסיונך בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון סינקו או ביזי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נוטה להמליץ על הביזי

קובי סופר
    19/09/2024

שלום רחלי,

אני נוטה להמליץ על הביזי. הסיבות הן:
    1. הוא ותיק הרבה יותר ורף שביעות הרצון ממנו גבוה.
    הסינקו חדש ואין חוות דעת ממשתמשים.
    2. שינוי המצבים מישיבה לשכיבה די קל. פחות נוח משכיבה לישיבה. כאשר אין תינוק בפנים זה קל. ברוב המקרים מתחילים טיול בישיבה ועוברים לשכיבה ולא להפך כך שלדעתי זה חיסרון פחות משמעותי.
    ברוב הטיולונים כך משנים מצבים ובסוף כולם די מסתדרים וזו לא תלונה רצינית.

לו הסינקו היה יותר ותיק והייתי שומע חוות דעת חיוביות אולי הוא כן היה רלוונטי אך עד כה טרם שמעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו