עגלת ספורט ליין אולטרה 2024

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ספורט ליין אולטרה 2024
    שיראל
    19/09/2024

מתבלטת על העגלת ספורט ליין אולטרה רוצה לשמוע האם ממולץ מה היתרונות ומה החסרונות
    כי היא יחיסית זולה לשאר העגלות בשוק האם זה אומר על האיכות שלה ? ועל הזמן שהיא מחזיקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע לנבא כמה זמן היא תחזיק

קובי סופר
    19/09/2024

שלום שיראל,

אני לא יודע לנבא כמה זמן היא תחזיק. זה דגם חדש יחסית. אם נשווה לדגמי הסילו שהאולטרה דומה להם, הם יחסית אמינים וביחס לעלות מחזיקים יפה. עדיין צריך לזכור שספורטליין נותנים רק שנה אחריות. כל תקלה מעבר לגיל שנה עלולה לגרור חיוב ובעגלות רוב התקלות קורות לאחר השנה הראשונה, לצערנו זה כלי עבודה בשימוש קבוע ולא קל (המדרכות בארץ לא מסודרות) ובסוף עגלות נזקקות לשירות. לכן זה המינוס המרכזי שאני יכול לציין בהיבט של אמינות. עוד נקודה חשובה, האמינות גם נגזרת מאופי המשתמש! אני מכיר לא מעט מקרים של עגלות בלתי ניתנות להריסה שהורים הצליחו להרוס תוך מספר ימים. כל עוד פותחים ספר הוראות, עובדים לפי ההוראות, כל עגלה אמורה לשרוד לתקופה ארוכה, כמובן שהדגמים החזקים יותר יוכלו גם לשרוד לעשורים ואני לא מגזים. הבעיה שרוב ההורים לא קוראים את ההוראות ולא נשמעים לאזהרות ודי הורסים את המוצר בעקבות זאת.

לגבי המוצר עצמו, בסך הכל הניוד טוב, הקיפול נוח והאמבטיה והטיולון די טובים. המינוס לדעתי זה רק המשקל. ממליץ להתנסות בקיפול העגלה לבד יחד עם מושב הטיולון ואז להרים את העגלה לבד לרכב. כך תראו אם המשקל זה עניין קריטי לכם או לא.
    אפשר גם לנסות לצרף עוד דגם שניים ולעשות השוואה בין כולם של יכולת ניוד, קיפול עם המושב, הרבה, תפעול וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו