מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת ספורט ליין אולטרה 2024שיראל19/09/2024
מתבלטת על העגלת ספורט ליין אולטרה רוצה לשמוע האם ממולץ מה היתרונות ומה החסרונות
כי היא יחיסית זולה לשאר העגלות בשוק האם זה אומר על האיכות שלה ? ועל הזמן שהיא מחזיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא יודע לנבא כמה זמן היא תחזיק
קובי סופר19/09/2024שלום שיראל,
אני לא יודע לנבא כמה זמן היא תחזיק. זה דגם חדש יחסית. אם נשווה לדגמי הסילו שהאולטרה דומה להם, הם יחסית אמינים וביחס לעלות מחזיקים יפה. עדיין צריך לזכור שספורטליין נותנים רק שנה אחריות. כל תקלה מעבר לגיל שנה עלולה לגרור חיוב ובעגלות רוב התקלות קורות לאחר השנה הראשונה, לצערנו זה כלי עבודה בשימוש קבוע ולא קל (המדרכות בארץ לא מסודרות) ובסוף עגלות נזקקות לשירות. לכן זה המינוס המרכזי שאני יכול לציין בהיבט של אמינות. עוד נקודה חשובה, האמינות גם נגזרת מאופי המשתמש! אני מכיר לא מעט מקרים של עגלות בלתי ניתנות להריסה שהורים הצליחו להרוס תוך מספר ימים. כל עוד פותחים ספר הוראות, עובדים לפי ההוראות, כל עגלה אמורה לשרוד לתקופה ארוכה, כמובן שהדגמים החזקים יותר יוכלו גם לשרוד לעשורים ואני לא מגזים. הבעיה שרוב ההורים לא קוראים את ההוראות ולא נשמעים לאזהרות ודי הורסים את המוצר בעקבות זאת.
לגבי המוצר עצמו, בסך הכל הניוד טוב, הקיפול נוח והאמבטיה והטיולון די טובים. המינוס לדעתי זה רק המשקל. ממליץ להתנסות בקיפול העגלה לבד יחד עם מושב הטיולון ואז להרים את העגלה לבד לרכב. כך תראו אם המשקל זה עניין קריטי לכם או לא.
אפשר גם לנסות לצרף עוד דגם שניים ולעשות השוואה בין כולם של יכולת ניוד, קיפול עם המושב, הרבה, תפעול וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)