טיולון מוצי או טיולון ג'ולז אייר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מוצי או טיולון ג'ולז אייר
    גלי
    29/09/2024

היי קובי,
    אני שוקלת להחליף את הטיולון של עגלת מוצי ניו (שכבר לא מייצרים ושלי במצב ממש טוב) בטיולון חדש של גולז' אייר פלוס. הגלגלים של הטיולון מוצי הרבה יותר גדולים אז מן הסתם הוא הרבה יותר יציב, אבל הוא קצת מאסיבי בבית, התינוק קצת מחליק בתוכו למטה, והרגליים קצת יוצאות החוצה. הוא בן שנה ו-3. הג'ולז נראה יותר יציב מהטיולנים שבדקתי (בוגבו למשל), ויש לו מן מדרגה שהרגליים שלו די נוגעות בה, כמעט באופן מלא. השאלה שלי היא כמה הג'ולז יציב באמת, (יש הבדל רציני בגלגלים) והאם כשהוא יגבה זה לא יהיה קטן מדי המקום לרגליים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ לבדוק פיזית

קובי סופר
    30/09/2024

שלום גלי,

אני ממליץ לבדוק פיזית.
    זה אומר לגשת לחנות עם התינוק, להושיב בג'ולז, לחגור, לנייד בחנות ומחוץ לחנות (באותה הזדמנות לבדוק איך הגגון מצל אם זה מספיק). לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. אם מתניידים עם תיק אז לתלות את התיק על הטיולון כך גם תרגישי את עניין היציבות. לאחר מכן לשנות מצבים מישיבה למצב ביניים, לשכיבה ואחר כך הפוך (זה לדעתי החיסרון הגדול של הג'ולז, זה עם רוכסנים ולדעתי זה מנגנון לא נוח, לכן ממליץ להתנסות ולקבל החלטה לבד).
    לאחר מכן לנסות לקפל לבד, להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב (אם יש עוד דברים שמתוכננים להיות בתא המטען אז לבדוק איתם). לאחר מכן לפתוח.
    כך תראו אם המוצר הזה נכון לכם או לא. זה מדד אמיתי איך יראה היומיום שלכם אם המוצר.

להשתדל לעשות הכל לבד ללא איש מכירות לצידכם. זאת כמובן לאחר שהדריכו אתכם איך לתעפל, לקפל וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו