מידע רפואי
פורומים
- גיל המעבר
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- תזונת ספורט
- חרדה חברתית
- בניית ציפורניים
- פסיכולוגיה
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- פדיקור
- שרירנים ברחם - מיומה
- תרופות ייעוץ תרופתי
- הרטבת לילה
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- כאבי ראש, מיגרנות
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום
- כיסא בטיחות מומלץ לתינוק שנולדמיכל30/09/2024
היי,
רציתי בבקשה לדעת איזה כיסא בטיחות מומלץ מגיל 0 מבחינת בטיחות ונוחות יש לנו רכב קטן יחסית ודי מתבלטים על 4EVER TRUESHIELD - GRACO
יש מישהו יותר טוב בgraco ?או חברה אחרת?
בעיקרון אנחנו מוגבלים בתקציב לעד 1200 אבל אשמח שתכתוב בבקשה את האופציות הטובות עד 1200
וכן את האופציות הטובות אם יש תקציב גובה יותר
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המומלץ ביותר לדעתי צ'יקו נקסטפיט זיפ
קובי סופר01/10/2024שלום מיכל,
המומלץ ביותר לדעתי צ'יקו נקסטפיט זיפ.
אני לא יודע אם הוא בתקציב, גם אם לא, הייתי ממליץ למתוח!
הנקסטפיט זיפ קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר, לדעתי הוא גם הנוח ביותר לתינוק שנולד. הגרקו שציינת הוא כיסא משולב בוסטר כלומר דגם שאמור להתאים עד גיל 12 שנים, ההבדל בין תינוק שנולד לילד בן 12 שנים הוא גדול, לדעתי לא ניתן להנדס מוצר שיכול להיות נוח ויעיל לטווח גילאים כלכך גדול עם קפיצות גדילה כלכך גדולות. לכן יש פשרות בדברים מסויימים. כמוכן בטיחותית הגרקו קיבל דירוגים פחות טובים, אם כבר הולכים לכיוון של כיסא משולב בוסטר, גרקו טריו סנאגלוק קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר בקטגוריה של כיסאות משולבי בוסטר ולכן הוא עדיף על ה-4EVER אך כמו שציינתי, צ'יקו עדיין המומלץ ביותר, לו הייתי צריך לבחור זו הייתה הבחירה שלי.
לצערנו שלושת הדגמים שקיבלו דירוג דומה לצ'יקו מסדרת קליקטייט של ברייטקס ירדו מפס הייצור ולכן, אפילו אופציה נוספת לצ'יקו אין לי להציע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהתודה ושאלה בבקשה
מיכל01/10/2024מלבד מבחני הריסוק שזה אמנם הכי חשוב אבל התקציב כרגע
יש עוד הבדל שאתה יכול להצביע עליו בין TrioGrow SnugLock Graco לבין צ׳יקו נקסט פיט זיפ?
מה מבחינת ישיבה מגיל 0?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהכמו שציינתי הצ'יקו לדעתי גם יותר נוח
קובי סופר01/10/2024שלום מיכל,
כמו שציינתי הצ'יקו לדעתי גם יותר נוח. הגרקו הוא משולב בוסטר ולכן בנוי עד גיל 12 שנים, הצ'יקו הוא עד גיל 4-5 שנים לכן לדעתי יכולת הנדסת האנוש שלו הרבה יותר קלה למהנדסים. כמובן שהם גם עשו עבודה נהדרת, יש לו זווית שכיבה הכי קרובה לזווית סלקל כך שמעבר לבטיחות לדעתי זה גם אחד המושבים הכי נוחים שיש היום. לא סתם ציינתי שלו הייתי צריך הנקסטפיט הייתה הבחירה שלי.
זה הכיסא שהיה לילדי בעבר (אמנם במתכונת הישנה אך עדיין הוא מושלם לדעתי ולכן כיום אין לי בכלל ספק! רק אם הברייטקס היו זמינים, אז באמת היה עם מה להתלבט כי הם יותר נוחים להתקנה ולדעתי יש לזה חשיבות גדולה, לצערי אבל הם לא רלוונטיים, הדגמים החדשים 1 מהם משולב בוסטר והגרקו קיבל דירוג עדיף. השני חדש מידי וטרם נבחן במבחן השוואתי כך שאני לא יכול להמליץ עליו נכון להיום).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?