מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מושב טוויגי Ryan 360יהונתן20/10/2024
היי מה דעתך על הדגם הזה של טוויגי...? אני יודע שאתה נגד 360 אבל מצד שני אישתי מאוד 'ננעלה' על הגימיק, ולקחת את בגירסת 360 של צ'יקו לא בא בחשבון כי אנחנו מוגבלים בתקציב איזור 1000-800...שח..מה אתה מציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני שאני נגד אני בעד בטיחות
קובי סופר20/10/2024שלום יהונתן,
לפני שאני נגד אני בעד בטיחות. אם יהיה כיסא 360 שהוא יהיה מוביל בדירוג הבטיחותי בוודאי שאמליץ עליו. נכון להיום אין כזה.
הכי קרוב הוא בייבי ג'וגר סיטי טרן שקיבל דירוג בטיחותי שווה ערך ל-5 כוכבי בטיחות (ברף הנמוך כלומר נקודה או שניים פחות והוא עם 4 כוכבי בטיחות). לכן אם נעולים על ה-360 אז לפחות לרכוש את הדגם עם הדירוג הכי גבוה וזה הבייבי ג'וגר. הוא יקר מאוד אבל בהתחשב בזה שמדובר בכיסא ל-5-6 שנים לפחות (אם לא יותר) העלות בהשוואה לזמן השימוש מצחיקה לדעתי.
אם אפשר לחכות למבצעי נובמבר אולי הצ'יקו או ברייטקס מרתון ירדו קרוב לתקציב (גם אם יחרגו טיפה לדעתי שווים את האקסטרה מאמץ). הם בעלי הדירוג הכי גבוה נכון להיום.
אם זה לא מתסדר אז לרשום לי דגמים רלוונטיים שמצאתם בתקציב ומהם אוכל להמליץ מה הכי בטיחותי.
על הטוויגי אני כלל לא ממליץ מכיוון שהוא לא נבחן במבחן השוואתי לכן אין לדעת את רמת בטיחותי. מהכרותי עם מושבים סיניים שכן נבדקו הדירוגים לא משביעי רצון כלל. זה לא אומר כלום על הטוויגי אבל מצד שני אין לדעת איך הטוויגי כי אין מבחן שמראה כיצד מתפקד בזמן תאונה במעבדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)