מושב טוויגי Ryan 360

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מושב טוויגי Ryan 360
    יהונתן
    20/10/2024

היי מה דעתך על הדגם הזה של טוויגי...? אני יודע שאתה נגד 360 אבל מצד שני אישתי מאוד 'ננעלה' על הגימיק, ולקחת את בגירסת 360 של צ'יקו לא בא בחשבון כי אנחנו מוגבלים בתקציב איזור 1000-800...שח..מה אתה מציע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מושב טוויגי Ryan 360

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני שאני נגד אני בעד בטיחות

קובי סופר
    20/10/2024

שלום יהונתן,

לפני שאני נגד אני בעד בטיחות. אם יהיה כיסא 360 שהוא יהיה מוביל בדירוג הבטיחותי בוודאי שאמליץ עליו. נכון להיום אין כזה.
    הכי קרוב הוא בייבי ג'וגר סיטי טרן שקיבל דירוג בטיחותי שווה ערך ל-5 כוכבי בטיחות (ברף הנמוך כלומר נקודה או שניים פחות והוא עם 4 כוכבי בטיחות). לכן אם נעולים על ה-360 אז לפחות לרכוש את הדגם עם הדירוג הכי גבוה וזה הבייבי ג'וגר. הוא יקר מאוד אבל בהתחשב בזה שמדובר בכיסא ל-5-6 שנים לפחות (אם לא יותר) העלות בהשוואה לזמן השימוש מצחיקה לדעתי.

אם אפשר לחכות למבצעי נובמבר אולי הצ'יקו או ברייטקס מרתון ירדו קרוב לתקציב (גם אם יחרגו טיפה לדעתי שווים את האקסטרה מאמץ). הם בעלי הדירוג הכי גבוה נכון להיום.
    אם זה לא מתסדר אז לרשום לי דגמים רלוונטיים שמצאתם בתקציב ומהם אוכל להמליץ מה הכי בטיחותי.

על הטוויגי אני כלל לא ממליץ מכיוון שהוא לא נבחן במבחן השוואתי לכן אין לדעת את רמת בטיחותי. מהכרותי עם מושבים סיניים שכן נבדקו הדירוגים לא משביעי רצון כלל. זה לא אומר כלום על הטוויגי אבל מצד שני אין לדעת איך הטוויגי כי אין מבחן שמראה כיצד מתפקד בזמן תאונה במעבדה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו