סלקל ג'ואי i-level

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל ג'ואי i-level
    אורטל
    22/10/2024

היי קובי
    אנחנו מעוניינים לרכוש סלקל i-level נשכב של ג'ואי.
    ראיתי שמדורג טוב בתקן isize. האם אתה מכיר? ממליץ?
    בחנות נאמר שמותר לנסוע איתו כשהוא שכוב, נשמע לי קצת מוזר כי אם זה מותר למה לא לייצר את כולם יותר שוכבים? מכיר את העניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל ג'ואי i-level

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כמה שאלות ברשותך

אורטל
    22/10/2024

1. יש לנו עגלה של טאי טאי שהגיעה עם מתאמים וארמדילו פליפ ישנה (לא XT) אין לנו מתאמים אבל נרכוש אם זה יעזור. יש לך מושג האם ה-ILEVEL יכול להתחבר לאחת מהן?
    2. יש ILEVEL שמגיע עם בסיס שמתאים רק לו - אני מבינה שיכול להתחבר רק באיזופיקס ולכן המשמעות שאי אפשר לחבר למושב הקדמי?
    3. לגבי ILEVEL שמגיע בנפרד - אפשר להתאים לו כל מיני בסיסים של ג'ואי - האם שווה לדעתך להשקיע על הבסיסים היקרים? אני מבינה שיש בסיסים שאפילו לא מגיעים עם אפשרות להתאים זווית. (אנחנו רגילים לקייפיט שהיה אפשר לראות שהזווית התקנה נכונה אבל בגלל המחסור בארץ מחפשים תחליף) אולי אתה יודע איך זה עובד בג'ואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככל הידוע לי אסור שהסלקל ישכב ברכב

קובי סופר
    23/10/2024

שלום אורטל,

ככל הידוע לי אסור שהסלקל ישכב ברכב.
    אני מסתמך על כך שאלו הוראות היצרן של כל דגמי הסלקל שיצא לי לקרוא את ההוראות שלהם. לגבי הILEVEL לא יצא לי לקרוא. כמו שאני רושם לא מעט. ההמלצה שלי לא להסתמך על מה שאומרים בחנויות, לבקש את ההוראות שימוש, לפתוח ולקרוא בעיון ושם נמצאת התשובה.
    יש גם הגיון פשוט, כאשר התינוק ברכב נגד כיוון הנסיעה, גב המושב/סלקל חייב להיות גבוה מראש התינוק. במצב שכיבה חס וחלילה אפילו במקרה של בלימה חזקה, התינוק יגלוש החוצה מהסלקל דרך הרצועות.
    יש דגמים של סלקל שהצליחו בזכות פטנטים שונים להגיע למצב שיש זווית שכיבתית ועדיין הסלקל בקצהו מאבטח מעל ראש התינוק לכן אני גם לא פוסל שכך זה בג'ואי. היות ולא קראתי את ספר ההוראות אני ממליץ לבדוק זאת.

לגבי הסלקל עצמו, הוא אמור להתחבר לטאיטאי וגם לארמדילו פליפ בעזרת מתאמים. ההמלצה שלי לגשת עם המתאמים לחנות ולבדוק שהם נתפסים על הסלקל, המבנה של הILEVEL טיפה שונה ונתקלתי במתאמים שהיו אמורים להינעל ובפועל לא ננעלו טוב.

לגבי הבסיס אם אני זוכר נכון הוא מראש מגיע עם הבסיס. אם רוצים בסיס אחר צריך לבדוק שהם נבחנו יחד במבחן ריסוק. יש המון מקרים בהם בסיס של דגם א'. מתחבר לדגם ב' אך בפועל הם לא נבדקו יחד במבחן ריסוק (אפילו לא מבחן של תקינה).
    בישראל נוטים להזניח את הנושא הזה ומערבבים וזה לא תקין.
    לכן חשוב לנסות למצוא מבחן לדגם ולבסיס יחד.
    לגבי הבסיס המקורי, אכן ברוב הרכבים אין איזופיקס מקדימה מה שייחב התקנה מאחור, באופן סטטיסטי זה יותר בטיחותי לתינוק ואפשר לצרף מראה כדי לראות.

לסיום, חשוב לי להדגיש, סלקלים שוכבים יותר כבדים מסלקלים רגילים, ברוב המקרים זה תוספת של קילו וצפונה. זה משמעותי מכיוון שבסוף צריך להרים את הסלקל עם התינוק!
    ההמלצה שלי לשים משקל של 4-5 ק"ג בסלקל ולנסות להרים ולראות שזה מסתדר לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו