המלצה על עגלות ספורטליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלות ספורטליין
    בתאל ענאקי
    27/10/2024

היי
    אנחנו מתלבטים לגבי ספורטליין פולד או אולטרה 4
    השם של המותג לא באמת חשוב לי אנחנו מחפשים עגלה יציבה, לא כבדה/מסורבלת ועמידה
    גם מראה טוב יהיה נחמד :)
    שני הדגמים נראים יציבים, מתאימים לנו מבחינת מימדים אבל האמבטיה של הפולד נראית צרה (וארוכה)
    האולטרה 4 קצת יותר רחבה אבל לא משמעותית...
    היתה ממליץ על אחד הדגמים מבחינת יציבות/ עמידות וגודל או שעדיף משהו אחר?
    בע"ה ילד ראשון קצת מבולבלים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלות ספורטליין

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי האוטלרה עדיפה

קובי סופר
    28/10/2024

שלום בתאל,

מבין השתיים לדעתי האולטרה עדיפה.
    תמיד אני ממליץ להתנסות עם העגלות פיזית על מנת להבין את ההבדלים. בחנות הכל נראה דומה, אנשי המכירות מיומנים אבל אתם לא. לכן חובה להתנסות לבד.
    לנייד את העגלות עם משקל של 12 ק"ג בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לנסות לקפל לבד עם הטיולון, להרים במצב מקופל עם הטיולון על מנת להרגיש את המשקל.
    לבדוק ברכב כך תבינו איך יראו החיים שלכם ביומיום עם כל דגם ובהתאם לזאת תוכלו לבחור בדגם שיותר נכון לכם.
    לדעתי האולטרה יותר נוחה לניוד והרבה יותר נוחה לקיפול ופתיחה לכן אני נוטה להמליץ עליה.

אפשר גם לבדוק את העגלות בייבי בוס שלנו, מקבלים מוצר דומה לאולטרה בנוחות הקיפול, יותר נוח לניוד לדעתי והכי חשוב יותר קל גם מהפולד לכן מרוויחים מכל הכיוונים. בנוסף בעגלות שלנו יש 5 שנות אחריות לעומת שנה וגם כל הבדים יורדים לכביסה, בספורטליין הרוב יורד אך לא הכל.
    החיסרון שהעגלות שלנו נמכרות רק במגזר החרדי ולכן לא נפוצות כלכך. ברשתות כמובן שיספרו סיפורים שהן לא טובות לכן המלצתי מראש לעשות את המבחן שרשמתי ולהבין לבד מה הכי נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו