הכנסת 2 כסאות וסלקל במושב אחורי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הכנסת 2 כסאות וסלקל במושב אחורי
    שני
    30/10/2024

בוקר טוב,

אנחנו מעוניינים להכניס במושב האחורי של הרכב 2 כסאות בטיחות וסלקל (מעדיפים סלקל על כסא בטיחות מגיל לידה). נאמר לי שזה לא אפשרי כנראה. האם אתה מכיר אפשרות בה ניתן להכניס 2 כסאות בטיחות וסלקל עם בסיס במושב אחורי גם באופן שניתן להכניס ולהוציא את הסלקל?

נשמח לדעת גם איזה סלקל לקנות לצורך זה ובנוסף נוכל להחליף גם את כסאות הבטיחות לצורך כך במידה ונצטרך.

בנוסף, האם אתה במקרה מכיר רכבים (5 מקומות) בהם ניתן בקלות להכניס 3 מאחורה באופן בטיחותי וטוב וממליץ להתמקד דווקא בהם בחיפוש רכב?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה מאוד קשה לתת מענה

קובי סופר
    30/10/2024

שלום שני,

זה מאוד קשה לתת מענה מכיוון שאני לא מכיר את הרכבים, המידות וכו'.
    למרות זאת אני בטוח שכל דבר אפשרי, בייחוד אם עובדים עם סלקל בהתחלה אז ניתן להתקין במושב ליד הנהג (בתנאי שמבטלים כרית אוויר).

ההמלצה שלי קודם לבדוק פיזית מה נכנס, אילו דגמים של סלקלים וכיסאות ואז אוכל לרשום מה הכי בטיחותי.

המלצה נוספת, לגשת לחנויות מתמחות כמו טוילנד בכפר סבא או לחפש בפייסבוק: אבי שפיר התקנות כיסאות ביטחות (אם אני זוכר נכון). שני אלו ידעו להתאים לכם כיסאות/סלקל וכו'.

לגבי רכבים, אם אני לא טועה ברכבי מיניואן הצרפתיים כמו רנו סניק וסיטרואן פיקסו לשעבר (אין לי מושג איך נקרא היום). יש 3 מושבים בנפרד ולא ספסל וזה מאפשר להתקין כל כיסא/סלקל בנפרד בלי בעיה של מקום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו