מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הכנסת 2 כסאות וסלקל במושב אחורישני30/10/2024
בוקר טוב,
אנחנו מעוניינים להכניס במושב האחורי של הרכב 2 כסאות בטיחות וסלקל (מעדיפים סלקל על כסא בטיחות מגיל לידה). נאמר לי שזה לא אפשרי כנראה. האם אתה מכיר אפשרות בה ניתן להכניס 2 כסאות בטיחות וסלקל עם בסיס במושב אחורי גם באופן שניתן להכניס ולהוציא את הסלקל?
נשמח לדעת גם איזה סלקל לקנות לצורך זה ובנוסף נוכל להחליף גם את כסאות הבטיחות לצורך כך במידה ונצטרך.
בנוסף, האם אתה במקרה מכיר רכבים (5 מקומות) בהם ניתן בקלות להכניס 3 מאחורה באופן בטיחותי וטוב וממליץ להתמקד דווקא בהם בחיפוש רכב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה מאוד קשה לתת מענה
קובי סופר30/10/2024שלום שני,
זה מאוד קשה לתת מענה מכיוון שאני לא מכיר את הרכבים, המידות וכו'.
למרות זאת אני בטוח שכל דבר אפשרי, בייחוד אם עובדים עם סלקל בהתחלה אז ניתן להתקין במושב ליד הנהג (בתנאי שמבטלים כרית אוויר).
ההמלצה שלי קודם לבדוק פיזית מה נכנס, אילו דגמים של סלקלים וכיסאות ואז אוכל לרשום מה הכי בטיחותי.
המלצה נוספת, לגשת לחנויות מתמחות כמו טוילנד בכפר סבא או לחפש בפייסבוק: אבי שפיר התקנות כיסאות ביטחות (אם אני זוכר נכון). שני אלו ידעו להתאים לכם כיסאות/סלקל וכו'.
לגבי רכבים, אם אני לא טועה ברכבי מיניואן הצרפתיים כמו רנו סניק וסיטרואן פיקסו לשעבר (אין לי מושג איך נקרא היום). יש 3 מושבים בנפרד ולא ספסל וזה מאפשר להתקין כל כיסא/סלקל בנפרד בלי בעיה של מקום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)