עגלה נוחה לרחובות תל אביב:)

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה נוחה לרחובות תל אביב:)
    שני
    03/11/2024

היי,
    מחפשת עגלה שתתאים לי לרחובות ת"א (צפיפות, שיפוצים, מדרכות גמורות) וגם שתהיה נוחה לקיפול (גרה בקומה ראשונה ללא מעלית). יש עכשיו את האופנה של הנונה טרייב שכולן קונות אבל חשוב לי לא לקנות עגלה רק כי היא באופנה אלא שתהיה פרקטית גם להמשך, לטיולון (נשכבת כמעט 180 וגם עם אופציה לישיבה) ולא רק ל-4 חודשים לתקופת האמבטיה ולפי דעתי הנונה קצת רחבה עבור זה.
    בנוסף חשובים שאר הדברים הרגילים, יציבות, מקום אחסון, היגוי נוח וכו,,
    מה היית ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנונה דווקא עונה לדרישות

קובי סופר
    03/11/2024

שלום שני,

הנונה דווקא עונה לדרישות. החיסרונות שלה הם:
    1. לדעתי יקרה ביחס לתמורה מכיוון שנמכרת רק ברשת אחת, אין תחרות ולכן דורשים כל מחיר שבא להם.
    2. המושב עשוי מרשת, אני פחות אוהב כי זה מספק פחות תמיכה לגב וגם רשת עלולה להיקרע וזהו חלק שאינו מכוסה באחריות. חיסרון גם בחורף בימים קרים.
    3. רוחב השלדה 57.5 ס"מ זה טיפה רחב ובעייתי במקומות ממש צרים.
    מלבד החסרונות שציינתי היא די נוחה לניוד (גם בדרך משובשת), המשקל שלה סביר, הקיפול נוח, סל די מרווח כך שהיא עונה מעולה לרוב המוחלט של הדרישות.

ההמלצה שלי היא לבדוק את הבייבי בוס בובקט 3 שלנו.
    החיסרון המרכזי, אנחנו מוכרים בעיקר לקהל חרדי לכן ניתן לראות אותה רק בבני ברק (או אצלנו באור יהודה), היא לא זמינה ברשתות ולכן צריך קצת להתאמץ כדי לבחון אותה.

בהשוואה לנונה, היא יותר קלה בקילו וחצי וזה יתרון גדול כאשר עולים מדרגות. רוחב השלדה 52 ס"מ, יתרון במקומות מאוד צרים. מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה לגב, השכיבה גם יותר ישרה. המושב גם נפתח לאיוורור כך שהוא מספק גם את היתרון היחיד שמושב עם גב רשת מספק. להבדיל מהרשת הוא גם נסגר מהחלק האחורי כך שהוא יותר יעיל בימי חורף. הסל מרווח והניוד לדעתי עדיף על הנונה גם בגלל המשקל וגם כי הגלגלים וקפיצים אצלנו עדיפים.
    יש 5 שנים אחריות מלאה (בנונה צריך לבדוק לדעתי זה בין שנה ל- 3 שנים). כל הבדים יורדים לכביסה. בנונה יש חלקים שלא יורדים כמו המסביב של האמבטיה.
    יש הבדל בין האמבטיות, אצלנו האמבטיה יצוקה מפלסטיק, זה אטום לחלוטין לזיהום אוויר של רכבים, רוח ואבק וגם אטום הרבה יותר טוב לרעש כך שאם ישנים בטיול ברחוב יש סיכוי יותר טוב שהרעש מסביב פחות יפריע. מצד שני בנונה האמבטיה מתקפלת לאחסון ואצלנו לא. הגגונים שלנו מכסים טוב יותר בייחוד בטיולון במצב שכיבה. יש רשת איוורור גדולה יותר אצלנו שגם נפתחת/נסגרת. בנונה נשארת פתוחה בצדדים.
    ולסיום היתרון הגדול ביותר הוא במחיר. המחיר המומלץ של הבובקט הוא 3500 ש"ח. כך שגם משלמים פחות.

אופציות נוספות לדעתי פחות עדיפות הן סייבקס מיוס, משמעותית פחות נוחה לניוד מהשניים שציינתי. בוגבג דרגון פליי, לדעתי הטיולון לא מוצלח וצר מאוד, חיסרון גדול בייחוד בחורף.
    ספורטליין סיילו, לדעתי כבדות מאוד ופחות מתאימות למי שצריך לעלות מדרגות.

כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך על הסביבה, אנשי מכירות וגם לא עליי. לעשות מבחן לעגלות לבד. לשים משקל של תינוק בכל עגלה (לפחות 12 ק"ג), לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות מדרכה גבוהה ולרדת. לקפל עם המושב פעם לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל עם המושב! לפתוח. לבדוק ברכב וכך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס בובקט 3

שני
    10/11/2024

היי, תודה על המענה!
    באיזה חנויות בבני ברק/ אור יהודה?
    אני מחפשת אותה ברשת, להבין באיזה חנות אני יכולה ללכת לבחון אותה אבל לא מוצאת שום עדות לקיומה :/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אין הרבה עדות לקיום שלה

קובי סופר
    10/11/2024

שלום שני,

כן אין הרבה עדות לקיום שלה. העגלה נמכרת בעיקר במגזר החרדי לכן קשה לקבל מידע אונליין. הם פשוט לא שם לא החנויות ולא הצרכנים (רק בודדים).
    מצד שני זה המדד שלי שזה המוצר הכי טוב! להבדיל מעגלות שמפומפמות ברשת בפרסום, המלצות (שרובן ממונות).
    במגזר החרדי יש רק דבר אחד שקובע.
    אם המוצר טוב, ימליצו עליו וזה עובר מפה לאוזן.
    לכן אנחנו מוכרים באוזרים חרדים בני ברק, ירושלים, מודיעין עלית ועוד. הכמויות מטורפת וקצב הגדילה שלנו עולה ללא השקעה בפרסום רק במוצר עצמו, משקיעים הכל בשיפור שלו, בבטיחות, באיכות והנוחות להורה ולתינוק.

בובקט 3 ניתן לראות בגולד בייבי בני ברק, צריך לקחת בחשבון ששעות הפעילות שלהם שונות מהמקובל. פתוח מ-8 בערב עד 12 בלילה. הפלוס בבני ברק שאפשר לראות לא מעט משתמשים במוצר, לשאול ולקבל את חוות דעתם. כולם עם בובקט 2 מכיוון שה-3 הגיע רק כעת. עדיין זה יהיה מדד טוב מכיוון שה-3 מגיעה עם המון שידרוגים ושיפורים.
    כמוכן ניתן לראות במרכז הלוגיסטי שלנו באור יהודה, יש לנו חדר תצוגה קטן וניתן לראות בו את כל הדגמים כולל הבובקט 3.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו