3 כיסאות בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• 3 כיסאות בטיחות
    חנה בוהרון
    05/11/2024

שלום קובי. עד עכשיו תמיד קנינו כיסאות לפי המלצותיך המצויינות! ועל כך תודה!
    נולדה לנו כעת בת שלישית. הגדול בן 3 וחצי עם ברייטקס גרו וויז קליקטייט. האמצעי עם ברייטקס מרתון. הקטנה בסל קל של פג פרגו xl. הם לא נכנסים שלושתם מאחורה. בנתיים ביטלנו כרית אוויר מקדימה ושמנו את האמצעי עם המרתון נגד כיוון הנסיעה מקדימה. אני ממש לא אוהבת את זה. נראה לי לא בטיחותי וגם קשה לי להשתחל מאחורה בין 2 כיסאות.
    מה היית ממליץ לנו לעשות? שמעתי שיש דגם ברייטקס פופולר שהוא יותר צר, אך נראה לי חדש יותר ולא יודעת מה באמת רמת הבטיחות שלו. או שנסתדר ככה חצי שנה עד שהקטנה תגדל ותעבור למרתון ואז למה היית ממליץ להעביר את האמצעי שכבר יהיה בן שנתיים? מהמרתון לגרו ויז יו? או להמלצה למשהו צר שתוכל להמליץ לנו? או את הגדול להעביר מהגרו ויז יו למשהו צר?
    בקיצור אם יש לך רעיון נשמח ממש לשמוע.
    מה שהכי חשוב לנו לפני הכל זה רמת בטיחות...
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 כיסאות בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי להמליץ

קובי סופר
    05/11/2024

שלום חנה,

קשה לי להמליץ כי אני לא מכיר מידות רכבים. אני יכול להמליץ מה בטיחותי יותר ומה פחות.
    לכן אני ממליץ לבדוק מה נכנס לכם ברכב ולפי זה אוכל להמליץ.
    הפופלר הוא דגם חדש, טרם נבחן במבחן השוואתי לכן כרגע לא ניתן לדעתי מה רמתו הבטיחותית. הוא צר וזה היתרון הגדול וייתכן שיחד איתו השניים האחרים יהיה בסדר.
    אפשר גם לבדוק גרקו סלים פיט שהוא על אותו עיקרון של הפופלר, הוא נבחן וקיבל דירוגים טובים מאוד, לא הכי גבוהים כמו המרתון אבל בהתאם לאילוץ זה בסדר כי עדיין הדירוג מאוד גבוה ודי קרוב למרתון.
    אפשר למשוך אין בעיה שהסלקל יהיה מקדימה. החסרונות הם שזה מסתיר את המראה וסטטיסטית זה המקום הכי פחות מומלץ להיות בו במקרה של תאונת צד.

אם מושכים אז בהחלט אפשר לרכוש את גרואו ווית' יו של ברייטקס ולהעביר את המרתון וקיים סיכוי שכל השלושה יכנסו. שוב אני לא יודע לומר. עדיף לבדוק מראש ובהתאם לזה לקבל החלטות מכיוון שאם לא יכנסו אז אולי כבר עדיף לקנות את הגרקו שהמלצתי (גם צריך לבדוק אם יכנסו לא יודע בוודאות לומר שכן) או, להמתין ולחכות לדירוג של הפופלר הבעיה שאלו חברות פרטיות שבודקות ואין להן לחץ והן לא ממהרות לשום מקום, גם נכנסים לעונת החגים בארה"ב אז אין לדעת מתי נקבל תוצאות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו