תודה.. המשך.....

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תודה.. המשך.....
    רונה
    13/11/2024

רואה שמה שהמלצת הינו מגיל לידה. אנו מחפשים לרכוש כסא לגיל שנתיים ומעלה, אולי שיהיה צר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה.. המשך.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגיל שנתיים אני ממליץ על בוסטר עם רצועות

קובי סופר
    14/11/2024

שלום רונה,

לגיל שנתיים אני ממלץ על בוסטר עם רצועות.
    הדגמים המובילים בטיחותית (הם לא הכי צרים אבל גם לא ממש רחבים). הם:
    גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו, קיבל את הדירוג הגבוה ביותר.
    ברייטקס גורואו ווית' יו קליקטייט, קיבל את הדירוג השני הכי גבוהה, ההבדל לא ממש גדול בינו לגרקו אבל הגרקו לרוב יותר זול ככה שלדעתי מבין השניים הגרקו עדיף.
    כל המלצה אחרת תהיה ירידה ברמת הבטיחות לכן אני מציע קודם לבדוק אם זה נכנס ומתאים לכם בגודל כי אם כן אין טעם להמליץ על משהו אחר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרקו, איך ההתקנה שלו?

רונה
    15/11/2024

מאחר והרכב של העבודה, תדירות הוצאת הכסא והרכבה מחדש תהיה גבוהה. האם ההתקנה שלו קלה , פשוטה ובטוחה כמו של הברייטקס? או שצריך להכיר היטב ולדעת כיצד להתקין בביטחה? (אופן ההתקנה זה שיקול ויתרון לבייטקס).
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההתקנה די נוחה

קובי סופר
    17/11/2024

שלום רונה,

ההתקנה די נוחה, יש להם פטנט די דומה לקליקטייט של ברייטקס אם זאת, הקליקטייט זה פטנט של ברייטקס, בגרקו הפטנט שונה.
    לכן אני ממליץ לגשת לחנויות ולהתנסות עם כל אחד מהם בהתקנה לבד ואז לקבל החלטה מה נוח וקל לכם יותר.
    בשורה התחתונה מבחינה בטיחותית ההבדל זניח לטובת הגרקו. אבל אם ההתקנה של הברייטקס תהיה לכם יותר נוחה אז שווה ללכת על מה שתצליחו להתקין לבד ללא טעויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו