עגלות ספורטליין - השוואה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות ספורטליין - השוואה
    תומר
    16/11/2024

היי קובי,
    רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של ספורטליין ועל מה אתה ממליץ?
    סיילו קיו, סיילו xl וסיילו פרו כול הדגמים מ2024.

תודה רבה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות ספורטליין - השוואה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ להתנסות

קובי סופר
    17/11/2024

שלום תומר,

אני ממליץ להתנסות.
    באופן כללי אני ממליץ על הXL מכיוון שהיא הדגם כמעט הכי זול. כמוכן מבחינת משקל זה הדגם כמעט הכי קל. אני מוציא את הבייסיק שהוא הזול והקל ביותר מההשוואה מכיוון שיש הבדלים טכניים שה-XL והשאר עדיפים על הבייסיק.
    לכן הXL מבין שאר הדגמים הכי זול והכי קל.
    בשאר הדגמים מקבלים שדרוגים כמו גלגלים יותר גדולים, קפיצים עדיפים. כל אלו הבדלים שנותנים יתרון בניוד בדרך משובשת וגם מגביהים את העגלה שזה נחמד. מצד שני, הם גם מעלים משמעותית את משקל העגלה והקיפול טיפה יותר גדול.
    רוב ההורים לא מסתדרים עם המשקלים האלו וזה לא שהXL הוא קליל. רוב ההורים מתניידים בעיר והXK יודעת יפה לעמוד במשימה וגם בניוד שטיפה מעבר לעיר כמו פרק, חצץ. לכן לרוב המוחלט הXL מספיקה ולא צריך גלגלים וקפיצים מוגדלים.

לסיכום:
    זה תלוי בצורך הניודי שלכם. היכן גרים ומה אופי הטיולים שלכם.
    זה תלוי במחייה אם יש מעלית, קומת קרקע או שצריך לסחוב במדרגות עגלה, תלוי בתא המטען, גם אם הוא מרווח דיו עדיין, צריך להרים באוויר עגלות כבדות, לכן אם הוא לא יהיה נוח להכנסה של הדגמים הכבדים, ככה צריך להחזיק אותם יותר באוויר.

ההמלצה לאחר שתעשו את השקלול שלכם, לגשת לחנויות, לקפל את העגלות עם מושב הטיול עליהן, להרים מהרצפה לרכב ולהוריד, לקחת בחשבון שזו פעולה שתעשו מספר פעמים ביום. לפי זה תראו מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו