מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- רפואת שיניים לילדים
- פיברומיאלגיה
- שיקום לב
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- טנטרה, מיניות
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- גניקולוגיה נערות
- תזונת תינוקות
- רפואת מטיילים
- חרדות, טראומות, פחדים
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- מין וסקסולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
מנהל הפורום
- התלבטות בין כמה עגלותשלמה20/11/2024
היי, אנחנו בהריון ראשון, ומחפשים עגלה.
אנחנו גרים בדירה עם מעלית. מה שחשוב לנו בעיקר זה נוחות לתינוק (שתהייה יציבה, מאוררת וכו') ועמידה.
ראינו את הבוגבו בי 6 והספורטליין אולטרה שנראים רלוונטים. גם הדגמים האחרים של הספורטליין נראים רלוונטים, לא מאוד הבנתי מה ההבדל ביניהם.
אשמח להמלצה לעגלה (או אפילו מעגלה שלא רשמתי, אנחנו פתוחים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בי 6 לא קיימת
קובי סופר20/11/2024שלום שלמה,
בי 6 לא קיימת עוד. בוגבו הפסיקו לייצר. ככל הידוע לי גם לא זמינה באף חנות. האופציה היא רק יד 2 לכן זה תלוי בכם.
הספורטליין בהשוואה לבי זה סגנון אחר.
הבי יותר צרה ברוחב השלדה, יותר קלה ולכן יותר קל להתנייד במקומות צפופים, הקיפול יותר קטן ולכן מבחינת נוחות הורה לדעתי היא עדיפה. האולטרה עם גלגלים יתר גדולים מה שיתן יתרון בדרך קשה מאוד, השאלה אם זה משהו שהוא רלוונטי לכם.
כך גם בדגמי ספורטליין האחרים, ההבדלים הם בעיקר גודל הגלגלים, קפיצים וככל שנעלה ברמת הדגם כך נעלה במחיר ובמשקלים! האם זה נחוץ לכם? אם לא אז לדעתי חבל כי רוב ההורים שרוכשים עגלה כבדה מחליפים די מהר עקב הקושי בהרמתה, אפילו שיש מעלית עדיין צריך להרים ולהוציא מתא המטען של הרכב. לכן ההמלצה שלי תמיד לגשת לחנויות, לקפל את העגלות עם הטיולון ולהרים ולהרגיש אם המשקל ראילי לכם.
אני ממליץ לבדוק את בובקט 3 של בייבי בוס שלנו.
היא דומה מאוד לבי ברעיון אבל עדיפה עליה בהרבה!
גם מקבלים אמבטיה טובה ומרווחת יותר, גם גלגלים איכותיים וגדולים יותר לכן היא הרבה יותר נוחה לניוד, היא גם קלה עוד יותר מהבי ב-2 ק"ג וב-3 מהספורטליין (תלוי בדגם).
הקיפול דומה לספורטליין כך שגם נוח לקפלה והיא גם קטנה בקיפול מול הספורטליין. אין מידע אליה אונליין מכיוון שהיא כרגע סולד אאוט ונשארו בודדות בחנויות.
החיסרון הגדול שהיא נמכרת רק במגזר החרדי לכן צריך לגשת לחנויות שם. עד לא מזמן בי 6 הייתה מלכת המכירות במגזר החרדי וכיום הבייבי בוס החליפה אותה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שלמה20/11/2024תודה רבה על התגובה המפורטת. אנחנו גרים בעיר, אז לא אמור להיות יותר מדי חצץ או דרכים כאלה. כן יהיה מדרכות שבורות ולא ישרות במיוחד כמובן.
אתה חושב שמבחינת התינוק לא צריך גלגלים גדולים בשביל זה? אני חושש שהעגלה תהיה מאוד משוקשקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי בעגלה ובמבנה
קובי סופר21/11/2024שלום שלמה,
זה תלוי בעגלה ובמבנה.
לדוגמא בבי 6 הגלגלים לא היו ממש קטנים, הם היו מחומר איכותי ולכל גלגל היה קפיץ די גדול ככה שהניוד איתה גם במדרכה שבורה וחצץ היה טוב. התינוקות לא הרגישו רעידות. גם בבי 5 שהגלגל היה עוד יותר קטן הכל עבד טוב (כמובן בהתאם לתנאים שציינת ולא משהו קשה יותר).
מצד שני יש עגלות עם גלגלים קטנים שלא מגובות בקפיץ טוב, המבנה לא חכם והמשקל לא קל מידי, לכן זה באמת יכול להיות בעייתי במדרכה שבורה.
לכן אני רושם תמיד, להגיע לחנויות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה רלוונטית. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה וככה תראו איך העגלה תתפקד מבחינת ניוד ביומיום.
בבייבי בוס בובקט שהמלצתי הגלגלים עוד יותר גדולים מהבי ומחומר איכותי יותר, כמו שרשמתי גם יורדים 2 ק"ג במשקל ולכן יכולת הניוד שלה מטורפת גם אם נצטרך להתמודד עם משהו שהוא מעבר למדרכה שבורה או חצץ. אבל גם בעיר, בייחוד בעליות היתרון של המשקל יורגש באופן ניכר לכן ממליץ מאוד לבדוק אותה. לדעתי זו העגלה המושלמת! יישמתי בה כל בקשה, טענה, חלום של נשים ששמעתי לאורך השנים הרבות שאני בתחום מוצרי התינוקות. יש בה טכנולוגיה חדשנית שמקצצת משקל מבלי לקצץ דברים בעגלה כפי שעושים כל היצרנים שרוצים להשיג עגלה קלת משקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?