מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ברייטקס KIDFIX i-SIZEאורטל20/11/2024
היי קובי,
אני לקראת לידה שנייה ויש לי ילד שיהיה בדיוק בן 3.
כרגע ברכב הראשי יש ברייטקס בולוורד ומחפשת כיסא או מגיל לידה לתינוקת
או כיסא לילד בן 3.
ראיתי את הבוסטר של ברייטקס KIDFIX i-SIZE שהוא במחיר טוב, אך לא מצאתי מספיק ביקורת. האם הוא מספיק בטיחותי? עדיף לקנות כיסא בטיחותי יותר לתינוקת ולהשאיר אותו בבולוורד?
בנוסף, אצטרך כיסא נוסף לאוטו המשני שמשמש לנסיעות קצרות של פיזורי גן בבוקר / אחהצ ולא מעבר. כרגע יש מגיל לידה babysafe 360 ..
אשמח לעצה גם לטובת הרכב הזה (מאזדה2).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה בוסטר ללא רצועות
קובי סופר21/11/2024שלום אורטל,
זה בוסטר ללא רצועות לכן אין יותר מידי מידע. מטרת המוצר להגביה את הילדים לחגורה, בדגמים המובילים כמו בברייטקס יש הגנות צד לגוף אך הם לא ברמה של כיסא בטיחות. החוק אומר שמגיל 3 שנים ו15 ק"ג אפשר לעבור לבוסטר גב ללא רצועות (חייב ששני התנאים יתקיימו יחד!).
עם זאת, יהיה הרבה יותר בטיחותי לילדים בגילאים האלו להיות בכיסא בטיחות עם רצועות או בוסטר גב עם רצועות, שני הדגמים המומלצים הם: גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או, ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. שניהם יקרים אבל לדעתי שווים כל גרוש מהמחיר שלהם.
לגבי הכיסא השני, הבייבי סייף הוא כיסא סיני, אין לגביהם מבחני ריסוק השוואתיים לכן אני לא יכול להמליץ על מוצר כזה.
לגבי מה כן, זה תלוי מאוד מה התקציב?
בכל אופן בתקציב נמוך, גם לא נקבל את רמת הבטיחות הטובה ביותר וגם לא את רמת הנוחות הטובה אלא אם נתחיל מסלקל ובהמשך נרכוש כיסא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות מגיל לידה
אורטל21/11/2024תודה רבה קובי, אם כך, אני חושבת שלרכב השני כדאי לי לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה. מה מומלץ בתקציב של כ 1400 שח? חשוב שיהיה לי נוח ויחסית פשוט להתקין כמו בבולוורד כי לפעמים אצטרך להעביר את הכיסא לרכב אחר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כרגע אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט
קובי סופר24/11/2024שלום אורטל,
כרגע אני ממליץ רק על צ'יקו נקסטפיט זיפ.
הוא גם בתקציב, יש כרגע מבצעים עליו לחודש נובמבר.
ההתקנה עם איזופיקס, קצת שונה מהברייטקס אבל די נוחה.
ללא איזופיקס טיפה מצריך תרגול אבל גם לא נורא ולא מסובך.
הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים אפילו מעל ברייטקס.
היות ואין את דגמי הקליקטייט בשוק שאר האופציות יהיו ירידה ברמת הבטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)