ברייטקס KIDFIX i-SIZE

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ברייטקס KIDFIX i-SIZE
    אורטל
    20/11/2024

היי קובי,
    אני לקראת לידה שנייה ויש לי ילד שיהיה בדיוק בן 3.
    כרגע ברכב הראשי יש ברייטקס בולוורד ומחפשת כיסא או מגיל לידה לתינוקת
    או כיסא לילד בן 3.
    ראיתי את הבוסטר של ברייטקס KIDFIX i-SIZE שהוא במחיר טוב, אך לא מצאתי מספיק ביקורת. האם הוא מספיק בטיחותי? עדיף לקנות כיסא בטיחותי יותר לתינוקת ולהשאיר אותו בבולוורד?

בנוסף, אצטרך כיסא נוסף לאוטו המשני שמשמש לנסיעות קצרות של פיזורי גן בבוקר / אחהצ ולא מעבר. כרגע יש מגיל לידה babysafe 360 ..
    אשמח לעצה גם לטובת הרכב הזה (מאזדה2).

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברייטקס KIDFIX i-SIZE

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בוסטר ללא רצועות

קובי סופר
    21/11/2024

שלום אורטל,

זה בוסטר ללא רצועות לכן אין יותר מידי מידע. מטרת המוצר להגביה את הילדים לחגורה, בדגמים המובילים כמו בברייטקס יש הגנות צד לגוף אך הם לא ברמה של כיסא בטיחות. החוק אומר שמגיל 3 שנים ו15 ק"ג אפשר לעבור לבוסטר גב ללא רצועות (חייב ששני התנאים יתקיימו יחד!).
    עם זאת, יהיה הרבה יותר בטיחותי לילדים בגילאים האלו להיות בכיסא בטיחות עם רצועות או בוסטר גב עם רצועות, שני הדגמים המומלצים הם: גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או, ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. שניהם יקרים אבל לדעתי שווים כל גרוש מהמחיר שלהם.

לגבי הכיסא השני, הבייבי סייף הוא כיסא סיני, אין לגביהם מבחני ריסוק השוואתיים לכן אני לא יכול להמליץ על מוצר כזה.
    לגבי מה כן, זה תלוי מאוד מה התקציב?
    בכל אופן בתקציב נמוך, גם לא נקבל את רמת הבטיחות הטובה ביותר וגם לא את רמת הנוחות הטובה אלא אם נתחיל מסלקל ובהמשך נרכוש כיסא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות מגיל לידה

אורטל
    21/11/2024

תודה רבה קובי, אם כך, אני חושבת שלרכב השני כדאי לי לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה. מה מומלץ בתקציב של כ 1400 שח? חשוב שיהיה לי נוח ויחסית פשוט להתקין כמו בבולוורד כי לפעמים אצטרך להעביר את הכיסא לרכב אחר.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט

קובי סופר
    24/11/2024

שלום אורטל,

כרגע אני ממליץ רק על צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    הוא גם בתקציב, יש כרגע מבצעים עליו לחודש נובמבר.
    ההתקנה עם איזופיקס, קצת שונה מהברייטקס אבל די נוחה.
    ללא איזופיקס טיפה מצריך תרגול אבל גם לא נורא ולא מסובך.
    הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים אפילו מעל ברייטקס.
    היות ואין את דגמי הקליקטייט בשוק שאר האופציות יהיו ירידה ברמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו